發新話題

我條舊菜如何

少不了2字頭5位數字啦

標題不同   又新又舊又鋼又鋁又手槍又長槍

師兄我想分享同討論

我是討論槍不是論post

引用:
原帖由 cks 於 22-3-2007 12:31 發表
標題不同   又新又舊又鋼又鋁又手槍又長槍

師兄我想分享同討論

我是討論槍不是論post
啊, 好~

師兄分享下枝槍用左咩料同埋邊度整先丫

製作者是香港人,製作者其他之料無為巷啦!

引用:
原帖由 cks 於 22-3-2007 13:10 發表
製作者是香港人,製作者其他之料無為巷啦!
咁你又無資料, 得張圖, 想大家討論d咩?
或者你比個大方向出黎, 唔駛其他朋友行錯路嘛

師兄 標題 我條舊菜如何=美不美
                                  靚不靚

引用:
原帖由 cks 於 22-3-2007 13:22 發表
師兄 標題 我條舊菜如何=美不美
                                  靚不靚
咁有咩好討論!??!!?

答番你先, 真係唔靚.

係喎, 邊個整就話唔講得姐, 落左咩料講得喇掛

師兄多謝你意見
落左咩料  唔明

引用:
原帖由 cks 於 22-3-2007 13:50 發表
師兄多謝你意見
落左咩料  唔明
師 兄 , 你 的 槍 改 裝 了 什 麼 零 件 ?

師兄冇改裝

引用:
原帖由 cks 於 22-3-2007 13:58 發表
師兄冇改裝
係呀...嗯...

咁枝鏡邊到搵架, 周圍搵都搵唔到買喎

師兄不能討論
版規18.未經許可,嚴禁發表懷疑有商業成份之內容。

支槍外面又唔肯講,入面又無改過,邊個改又唔講得,配件又犯版規...

好好好,討論支槍美不美,靚不靚下話呀,很美,但不靚呀...
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 cks 於 22-3-2007 14:06 發表
師兄不能討論
版規18.未經許可,嚴禁發表懷疑有商業成份之內容。
咁你快d教我我仲可以有咩討論

我想話靚都唔得啦, 一陣有人忍唔住叫你賣枝槍比佢, 我咪變左幫你賣廣告囉...
我無心話佢唔靚架...

入面又無改過  不個打好爽
但不靚呀...      多謝意見
有關商業成份之內容不能討論見諒

發新話題