發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 IPSCGM 於 25-5-2009 02:27 AM 發表
我都只係討論下咁姐.

我都只玩WE,我也支持WE既GBB.因為覺得佢唔錯.

只因PMC條7"外管真係唔錯,所以POST出黎.現就只欠金身.而CT嗰個去槍街都買唔倒,但最想要既係四葉草金身.
你係唔係講依條呀?
http://www.warjunkies.org/viewthread.php?tid=7757&extra=page%3D1

引用:
原帖由 IPSCGM 於 25-5-2009 02:54 AM 發表
唔係,係TS .Custom

http://www.wix.com/ts1airsoft/TS-One

聽講佢會出鋼制Trigger同鋼Hammer ,等緊佢出,因為我枝槍單發變咗全自動.

師兄你有否哩個問題呀????

如果有師兄知,請問可以點解決呀
係唔係打爆左select片呀?
同埋上面係我講pmc條7"管wor

引用:
原帖由 IPSCGM 於 25-5-2009 03:07 AM 發表
已經去軍軍軍換咗個新架啦,都係得全自動.

我都磨過個Trigger同Hammer.都係唔得.

唔通我磨多咗
唔係掛

訓左一覺上黎先睇到d噤既事....

引用:
原帖由 loki 於 25-5-2009 10:25 AM 發表
我想買個隻+50% BLOW BACK!
好似話用多左好多gas……

引用:
原帖由 紗夢 於 25-5-2009 09:51 AM 發表

師兄好波
唔知IPSCGM師兄會點回應呢
大家知就得啦,比機會人地落台

[quote]原帖由 BNN 於 25-5-2009 11:43 AM 發表

我都有咁

引用:
原帖由 Kane 於 25-5-2009 02:15 PM 發表

唔好阻人搵食la
唔好噤啦..唔係人地唔上黎promote d新產品要出去自己睇既

引用:
原帖由 IPSCGM 於 25-5-2009 10:37 PM 發表
TS真係出咗鋼hammer啦,買番個睇下可唔可以解決單發變連發問題先
師兄你返黎啦?

引用:
原帖由 IPSCGM 於 25-5-2009 10:44 PM 發表
你話係就係囉,無錯,槍街所有既嘢都係我出既.

隨咗你係咁話得嗰個牌子唔關我事...
早d認咪唔洗比人起底囉

引用:
原帖由 paulen 於 25-5-2009 11:14 PM 發表
話時話,ryan你講個隻牌子真係幾好,
用左用少好多氣.
2睇啦,,有某師兄話人地低成本野...可能人地賺佢賣得平..噤要加價啦

引用:
原帖由 paulen 於 25-5-2009 11:11 PM 發表
何必呢.......................
算啦人地出零件賣下廣告好正常................
但係比我會用實力証明
經過依次...對某牌子既信心冇哂,
當然唔係人地質素問題,,
係誠信問題,,變左好似冇左公信力噤

引用:
原帖由 paulen 於 25-5-2009 11:25 PM 發表
人地都係搵兩餐,
又唔係搶.
出零件都算做福大眾
依師兄枝野幾靚wor..有冇大相睇下呀?

引用:
原帖由 paulen 於 25-5-2009 11:29 PM 發表
想睇add 我msn 我send相比你
見到你有舊化wor,,教下我好wor

引用:
原帖由 生豪 於 25-5-2009 11:30 PM 發表
感謝IPSCGM兄做福 we gbb
特此嘉許
唉...師兄你有冇玩we gbb既???

發新話題