發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 27-6-2009 01:07 AM 發表

好神奇架 明明無事
過幾日又有事
而家係唔係有新版本
d匣好煩呀...!冇匣點打game呀!!!!

引用:
原帖由 sumandy 於 27-6-2009 01:49 AM 發表

係!
唔明點解唔改Design.. 好似GHK隻WA M4匣design咁都ok呀!
買十隻都冇用. 好似樓上D師兄講... 得幾隻用得番..點用姐
唉,,,匣就買左7隻啦,如果改design..噤我地咪要買過,,,我真係死比佢睇

漏出黎既氣仲多過開槍打出黎既氣……

引用:
原帖由 frankiecho 於 27-6-2009 11:06 PM 發表
三軍買左返黎試! 效果幾好wo!
個 O ring冇再成日打打下跌出黎~  
打得仲好似遠左少少!GOOD!!  推!!!

http://photos-a.ak.fbcdn.net/hph ... 0307377_1943920_240 ...
師兄,,又比你快過我tim
我都換左lu...換左隻色真係易d認有冇改到
之前果隻同we原裝一樣 宜家易認好多~

附件

27-6-2009 23:28

27-6-2009 23:28

引用:
原帖由 黑田一真 於 28-6-2009 12:08 AM 發表
我竟然可以寧斷左粒新換返黎既"嘩佬"
我認輸...我決定賣x左支槍佢
邊個?

引用:
原帖由 黑田一真 於 28-6-2009 01:18 AM 發表

叉氣果粒...上緊果時斷x左...火都黎埋
問下有冇得買啦

我見人用依隻推咀打到塞住左係銅膽到……

引用:
原帖由 suileung 於 30-6-2009 11:00 PM 發表

大約幾錢,一千樓下?
1k樓下買大陸仔m4就得

請問we裝到邊間廠既copy dd ris2骨呀?

果日打兩面變左底中……

引用:
原帖由 nothing777 於 8-7-2009 02:10 AM 發表
想請問下各位師兄, 小弟有支WE CQBR.
吾知射程同WE M4A1差得多吾多呢?因為小弟打算換銀管(250個隻)
諗緊應吾應該換M4A1長度,再加番外管.
唔多,,

引用:
原帖由 nothing777 於 8-7-2009 03:29 PM 發表
吾該你 rYaN兄, 因為我比較focus向射程同blowback力
甘我換條短管 + 加大Recoil + LAT tune up Piston head 就算
你買邊樣野加大Recoil ?

引用:
原帖由 stainboy 於 11-7-2009 04:28 PM 發表

師兄,係"你想"台見到,唔知得唔得?

(Fight Club Accessories CNC Aluminium adjustable hard recoil buffer + speed-up action recoil spring set for WE/WA/GP/AGM GBBs brand new in pack (recoil power u ...
未買過呀..如果你想買可以試試,,

睇過scar既內部零件同m4有dd唔同.

有個朋友打左5槍co2匣搞到噤
一早叫佢換左lax果舊pom既啦

附件

15-7-2009 00:30

發新話題