發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 大力金剛腿 於 20-7-2009 03:15 AM 發表

師兄,我都有類似問題出現
拉bolt之後,開槍,撞鎚有反應,但打唔到
發現原來撞針在拉bolt時並無縮入去,只係拉到撞鎚,開槍只是"答"一聲,無料到
反復測試,一時得,一時唔得,換了PMC CHARGING HANDLE,亦一樣
唔知 ...
個鎚行程唔夠後,條撞針唔識拉後??
我之前都有噤既問題!
不過拉大力d就冇左依個問題

引用:
原帖由 長其涼美 於 20-7-2009 09:57 AM 發表

係....
幾銀呀??

引用:
原帖由 大力金剛腿 於 20-7-2009 08:51 PM 發表

唔該晒ching
個鎚行程唔夠後,條撞針唔識拉後??---------係
但我已經出力拉到盡都唔係吓吓得,反而支scar毫無問題
唉,頭痕,打game都唔知帶唔帶去好.....
你有冇換個鎚上面粒啤令?

引用:
原帖由 大力金剛腿 於 20-7-2009 09:11 PM 發表

冇換過.....換左會好d ??
我覺得換左果個位大左d,,可以令個鎚壓更低!
我覺得咋,,試下冇壞啦

引用:
原帖由 長其涼美 於 20-7-2009 09:48 PM 發表

$15.
細力左幾多?

lat出既,一包2粒啤令..好似95蚊

引用:
原帖由 大力金剛腿 於 20-7-2009 11:29 PM 發表

ok,試吓換左佢先,唔該晒ryan兄
唔洗

落多D油,多D拉下,,可能會好D呢

有咩用既?

條野可以自由改力..不過用co2頭就真係幾擔心

引用:
原帖由 fai84 於 27-7-2009 04:31 AM 發表

師兄等你report

新project 完成
16" sr15 06年版upper x m4 lower

http: ...
其實宜家好想整多d款出黎...不過冇內外管既出現

引用:
原帖由 fai84 於 27-7-2009 10:04 AM 發表
外管問題唔大內管問題先大,無m16既內管賣
呢條16"都係3巾買
18"又可以用m16外管cut,但係內管就..............
其實有無人試整類似馬記hop up? vsr 同某款電槍hop up都好似可以 diy 落we ,可以用返電槍內管,台 ...
其實我聽過有人會出,,不過佢係噤壓後,,已經冇左興趣囉

引用:
原帖由 fai84 於 27-7-2009 03:02 PM 發表
度完位睇之後發現,唔難改,仲要本身都係ok fit 位
原裝設計怎樣改效果都不可能好,幅度小,易損壞,易變形,
材料太硬hop up調較不到,太軟會變形,改裝才是皇道

師兄請問噤壓有咩缺點?
係推出日期不斷壓後...

就噤睇,好似唔多抵。
成三百幾蚊同老原差唔多,就係得機米果到有改,其他都冇咩改到……
噤請問物料有咩唔同呢?

引用:
原帖由 sumandy 於 28-7-2009 11:42 PM 發表

我諗同老原唔同! 中間方芯. 個汽咀唔會亂走而令到槍槍唔同力! 呢個係我煩既地方 .1槍1.4 , 1槍0.7.. 點玩
我落左好少少既羅c膠..完全冇d噤既問題,,唔會一下大力一下細力...
同埋我個人換左lat個拍頭..條芯都冇亂噤郁

發新話題