34 123
發新話題

[WE] WE GBB M4專區

回復 43# 的帖子

今日好多其他鋪已有貨, 我係銃工入左一支

因為軍轟轟唔肯開新槍比我

回復 45# 的帖子

佢叫我揀人地退左果D,話剩係隻夾有事..

我覺得佢有貨,只係唔願上倉拎,因為只退槍都有兩大箱係度

只嘆我唔係一買幾廿支,咁我都係行過幾步就買到

駛錢最緊要自己開心丫

回復 49# 的帖子

可能係啦,但店員A同店員B講話上倉拎貨,店員B同佢講左一陣,
跟住店員A就叫我去睇D退貨,都好有禮貌的,但主要問題係D退槍我睇左幾支,花既程度唔係一般既花,加上信心問題,無理由take 個risk去比麻煩自己ma , 買二手就話姐,不過而家有得玩都OK啦

另外搭單一問下呢度師兄們,支野有無hop up set呢?因我第一玩GBB M4, 佢本說明書...

回復 50# 的帖子

可能個別啦,我買果支第一個匣已ok

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 10-12-2008 11:40 發表

咁簡過先買絕對係岩既
話晒係顧客丫嘛,小弟買果時都簡左兩支,可能早d去,貨源充足所以有得比我簡啦...
hopup既較法,其實位置係拉開個bolt見到一圈黑色有防滑痕既金屬圈,因為只見到約三分一個圈,要轉係有少少 ...
唔該晒你啊師兄,原來係果個位,太夜費事係屋企試槍,上下身都未拆開睇過

等weekend再詳細研究下, Thanks ~~~

引用:
原帖由 -l- 於 11-12-2008 10:06 發表 I think the PTS version of Maid grip only fit AEGs, for the GBB I guess real steel is your only choice. It is the matter of fitting method that makes the PTS ver. can't fit on GBB. PTS use 4 small s ...
Magpul Maid grip唔係有出for WA的嗎?

如果for WA係咪WE都用到?

手揪位果條頂骨都同G&P果D有D唔同,有Dcopy mount 會鬆,我用真品Eotech 553上就非常緊,要好大力先拆得番落黎

Cheap玩, 各位見笑

回復 198# 的帖子

明白晒師兄, Thx

不過我個匣未有彈唔上既問題

引用:
原帖由 -l- 於 14-12-2008 19:55 發表

咁會吾會copy埋d售後服務呀
講真呢支槍有售後服務真係創先河

我買槍聽得最多就係:出左門口我地就唔負責

如果你覺得佢外觀唔夠靚,遲D唔排除有其他廠商出外觀套件好似wa咁丫

有人大把錢玩,但經濟D多D人有得享受到新產品都係好事

而家咁多人買,都証明佢地成功的

引用:
原帖由 路比 於 16-12-2008 01:44 發表
師兄好野

有gp有出呢款Trigger Guard for WA,唔知fit唔fit,同埋好似貴d
係lor, 我都好想知... 我都好想換呢part

我問過明Gun攻牙平D

回復 295# 的帖子

樓上位師兄應該無聽錯,因為支槍返左頭幾日,我係三巾問佢地支we裝唔裝到G&P kit,

果時D店員圍晒係counter, 負責人講:"我而家幫客攪緊支啦,四舊水!“

我估可能四舊水裝埋掛..

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 18-12-2008 21:03 發表

唔知呢, 可能我只係改返度牙, 同埋老友價, 所以收我咁ge價錢啦

btw, 我今日試過落真grip 俾vve m4, 有d問題, 改左之後令selector 唔順, 要作出改動先得...
唔知師兄用邊隻grip呢?

我換左Magpul Moe,入番果條彈弓位, 無問題操作正常

34 123
發新話題