22 12
發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 cccarlos 於 8-12-2008 16:31 發表
請問WE M4有限產嗎?
NO !!!!

可能會出呢。

引用:
原帖由 -l- 於 9-12-2008 14:26 發表
may be they will make M-16 le

因為今日返匣嗎!個個早兩日取槍果d全部未取匣所以個個去買!

Hop up 方面要非常小心調教,我地已經發現小小問題,當教得太多時轉番轉頭時佢未必識得回位!可能要用針批直接推番舊膠入去。同樣地好多枝我地在外面試時上旋過多,變左粒粒向上飛!  這點大家留意!

注意:教上旋時順時針轉是無hop up,逆時針轉加 hop up!!!
小心手指:盡量是分開兩邊槍時調教,吳好淨係拉開個Blow就教!

重有:彈匣推彈咀現在是膠的,有部份已經有問題未能向上推。
發現是粒膠其中一小部份斷左,令佢頂死左係入面。 建議大家用
佢個入彈器時數一數入左幾多,呢隻匣最多入到三十四飛,大家玩時入三十二飛就好啦!  聽聞佢地都會改良這件零件轉做金屬或加強。

引用:
原帖由 -l- 於 10-12-2008 13:50 發表

點先係旋時順時針/逆時針?
向入匣位方向轉係順定逆?
向銅膽方向(尾柄果邊)是無,向槍咀方面是加。
自己都一時忘記講添!

吳好噤講!新槍、新設計大家都要研究下先知點先可以發揮佢的力量!
大家一齊研究下、交流下先知道呢枝是否好野!

引用:
原帖由 peter9999 於 11-12-2008 08:43 發表
昨晚路經軍軍軍,又見師兄大量掃匣
幾點到呀、師兄?我係裡面五點幾玩到六點幾。
尋晚已經得番幾隻!我就試左一批之前話吳得果d,有十幾隻無問題帶走。
尋晚玩完有幾隻有問題,佢地話可以換!!!

引用:
原帖由 peter9999 於 11-12-2008 12:51 發表

我大約五點前入過去一轉,閣下就是兩位試匣其中一位?
今午試鎗,可能已出事,每射一鎗,都 blow lock 住,單發連發都一樣,請問師兄,係咪個 lock 已經要換呢;
比你點左相添!
呢個 Lock應該都重是錏鉛來的。因為佢地都未返貨更換!
如果發現重有問題可以落去比佢地試下,有問題可以換的!

引用:
原帖由 peter9999 於 12-12-2008 09:19 發表

無點相啊,都唔知邊位係閣下
我都唔希望再有問題啊,又要拎來拎去  
just kidding.....

另外吳知大家有無留意到有個制平時電動槍是無用的,
但呢枝野原來慢慢雞做左有功能的!!
尋晚個朋友同我講先留意到!
幾好玩架!!各位試左講下感覺呢!

另外鋼Bolt lock 已經返左零件。大家留意下自己果枝有無彎左!
有的話可以問佢地取零件換!當然要有單或槍比佢地睇啦!
重有Cocking handle 都到左零件,最前打斷左果d可以換得!

引用:
原帖由 peter9999 於 13-12-2008 09:49 發表

請問邊個制呢?
鋼Blot lock 要幾銀一個呢,我已經換過一個,不過師父話只係原裝貨,
新到的Cocking handle 係咪都係鋼造?其實個上下身金屬都不大堅韌,閣下有無感到呢?
鋼Blow lock 是免費的。只要是原裝錏鉛就可以換!
Cocking handle 就吳知是否鋼的,但比較舊的輕左!

金屬身方面就無乜比較,始終這個價錢我已經好滿意
買到一枝全金屬槍!
尋晚手痕痕換左短管,聽日落場試下效果先!

今日(星期六)又有新貨到左。我頭先先換左批匣!
要買的就快手啦!

吳得!因為內管的設計不同。
如果想轉就要比人加工!

除非改左個設計,否則都好難有其他廠出。
因為佢的設計是和銅膽一齊,要改就要改哂。

[quote]原帖由 BNN 於 25-5-2009 11:43 發表

我都有咁

22 12
發新話題