發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 XM177 於 15-12-2008 13:35 發表
有冇相?
出左強化末?
我想快D換!
你唔咪賣咩 重彈化

引用:
原帖由 路比 於 15-12-2008 14:19 發表
針冇2頭利
要實用,好多時就要放棄外觀
咁平有枝全金屬GBB 可以唔改就打得,仲想點丫
非常同意,小弟玩得很開心

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 15-12-2008 18:17 發表

聽師兄口氣,遲下會有比井記,WA,WE更加好既GBB 槍推出?
會唔會漏下口風比小弟聽呢...
祖國出品

大容量氣缸

附件

15-12-2008 20:37

引用:
原帖由 高!高!高! 於 16-12-2008 01:09 發表

買左個$80比AEG用的Trigger Guard ,闊度係12.4mm,
WE係11mm,所以要左右平均銼窄頭/尾,如圖所示.
http://i101.photobucket.com/albums/m58/8582/JF7J ...
師兄好稔頭啊

引用:
原帖由 路比 於 28-12-2008 00:58 發表
本來26號拎去打game打算返黎做個落場報告
點知都係冇咩機會用
因為同左一班"鐵甲新兵"打

我真係唔明,點解枝野成底中力,打晒成匣都可以"feel"唔到
路比師兄:你都話佢地鐵甲囉,三幾十飛算係乜呢!小弟用底中力嘅電鎗打一千幾百,佢地都若無其事重衝埋來添

引用:
原帖由 rYaN 於 9-1-2009 18:54 發表
換左未呀?
依個要比$既
請問呢個要幾銀?,係咪响"三斤"買呢?是hop up 用的?謝謝師兄。

引用:
原帖由 rYaN 於 9-1-2009 21:36 發表

BOLT上面果個,大約$90
請問係 WA 定 WE 用架?

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 10-1-2009 09:58 發表

WE用的
謝謝師兄

引用:
原帖由 seals 於 17-1-2009 23:30 發表
早兩日發現支枝槍有d問題,唔係咁順!
拆開個bolt一睇,發現大羅絲鬆咗,內裹o-ring (彼)咗!
羅絲上極都上唔實,原來滑了牙!

於是帶個bolt同單給3軍看看,點知佢哋三兩吓手,就同我 ...
睇完師兄所講,去撿查自已果支,發覺同一現象,o ring "披"左,睇來又要拿回去修理一下啊

呵呵呵!換左個 O ring 啦,遲下重要托埋成支野去換揾"哭泣"啊

引用:
原帖由 westdog 於 5-2-2009 12:44 發表

我都換左~
最新仲有o-ring set 同 bearing set(roller bearing & hammer bearing)~
小弟今日都在三斤入左呢兩件補品

引用:
原帖由 rYaN 於 5-2-2009 21:13 發表

陸續有黎
陸續有乜補品面世呀?

我的 M4

附件

6-2-2009 09:31

引用:
原帖由 路比 於 6-2-2009 17:36 發表
開唔開膛都唔重要,當初買得we,都係為左要穩定,預左冇咁靘,返而佢快d出多幾條唔同長度o既管,同出多d金身仲好啦,呢d又唔洗花太多時間開發

大家有冇買到3斤放出黎果個grip?
好似好正咁
琴日見過果個 grip,淨得沙色,睇左無買,唔知有無師兄買左,裝左上去 fit 唔 fit 呢?
樓上51#師兄果張相嘅grip睇來似三斤果隻啵

發新話題