發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 rYaN 於 10-1-2009 22:28 發表

we
起碼依家我有得玩先

我什麼都不知到

未時唔用最好入D氣比隻匣就會好D

引用:
原帖由 rYaN 於 5-2-2009 02:25 發表

師兄..你之前係咪話遲d可能有得用aeg管既..
我都係一廂情願咁話希望可能會有廠出ja~

引用:
原帖由 rYaN 於 5-2-2009 12:19 發表

小弟聽聞真係有,,
唔出奇,不過唔知邊間出

有講過開發緊全開膛補品添

我想快d有7"管

引用:
原帖由 westdog 於 6-2-2009 09:36 發表
我的M4~
上年個樣~
post埋今年個樣啦

引用:
原帖由 rYaN 於 6-2-2009 10:30 發表

我講左啦..自己蝕刻
買台版,自己刻,不過就冇得去3斤叫佢幫你換野

開唔開膛都唔重要,當初買得we,都係為左要穩定,預左冇咁靘,返而佢快d出多幾條唔同長度o既管,同出多d金身仲好啦,呢d又唔洗花太多時間開發

大家有冇買到3斤放出黎果個grip?
好似好正咁

引用:
原帖由 高!高!高! 於 6-2-2009 20:33 發表
我覺得佢個系統設計得有D玄機,
好似...放進任何一個系列都得.......
最重要的發射,後退動作原件.......係一組過的現成原件......
唔使從新設計過一組飛機/飛機座....等....
還是我.....諗多左.......??
我同意你o既講法,我覺得個內部結扣似手槍,所以佢出多d款都唔會太難

引用:
原帖由 rYaN 於 6-2-2009 23:45 發表

你知唔知做一件補品都要好耐時間...出多d款唔係唔想..比多d時間人地啦
我都知,不過相對起日本牌子,如果要出枝ak,個開發時間都一定小d啦

今日再一次拎落場打game,愈來愈想cut管做7"
7吋管快d出... 7吋管快d出... 7吋管快d出... 7吋管快d出... 7吋管快d出...

係2手區見到有人放vve m4,話可以自行改變力度
有冇師兄知道點樣去set佢個力度呀?
因為冇人發現拎過枝槍去換o-ring之後細力左好多,可能比"山斤"d人做左手腳

發新話題