發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 loop2 於 27-4-2009 16:15 發表

I have exp with below:

CN  eotecX : no power, May be battery contact has broken..
G&X aixpoint: red dot cant stay zero, and pointed skyhigh..

good luck..
c hing, what about china copy 4x scope (acog copy...etc)? thx alot

死..我果枝得都係罐底.....重未買匣, 遲D好似有廠出68rds匣

支 spector DR 出 replica 比 GBB? 如果係就真係正羅

師兄門, 我想問用co2 匣有乜好處? 射程, recoil 加大? 氣平?

引用:
原帖由 阿Fee 於 25-6-2009 14:13 發表

仲要係銀色既精密管,換左之後底中力用0.25,室外60米遠打中一個籃球
師兄我想問你個支係m4a1定m4 CQB?
我行過3X都見到精密管賣250, 有冇師兄知道支m4 cqb原裝係吾係己經跟左精密管? thx

想請問下各位師兄, 小弟有支WE CQBR.
吾知射程同WE M4A1差得多吾多呢?因為小弟打算換銀管(250個隻)
諗緊應吾應該換M4A1長度,再加番外管.

引用:
原帖由 sumandy 於 7-7-2009 13:22 發表
師兄.請問軍軍軍 佢可以減到幾多J呢?
師兄, 佢地同我講可以做到2面(1.2J).....但係天口甘熱,我怕D gas 又加番大

想請問下各位師兄, 小弟有支WE CQBR.
吾知射程同WE M4A1差得多吾多呢?因為小弟打算換銀管(250個隻)
諗緊應吾應該換M4A1長度,再加番外管.

吾該你 rYaN兄, 因為我比較focus向射程同blowback力
甘我換條短管 + 加大Recoil + LAT tune up Piston head 就算

引用:
原帖由 rYaN 於 8-7-2009 15:32 發表

你買邊樣野加大Recoil ?
sorry c hing, i mean blowback, not recoil. got mixed up

發新話題