35 123
發新話題

Contact.........砰.....撻撻撻撻

Contact.........砰.....撻撻撻撻

一點鐘.....400米

loading....

Covering....fire

smoke....head to the wall

Fire in the hole

你用黑火藥炸架...個洞咁細點過呀

你唔好過係度等死呀...

For our glory......first squard沖呀...

兄弟拎好架生出發啦

走走走.....

依.....我的隊友呢

喂....有冇英國人呀.....應下我啦...

佢唔識冇無線電架.....retreat呀...快的走返過黎...

你地好野.....we'll be back

今日有命返base.....唔知聽日又如何

聽日.....依家未有耐天黑.....返base reload完又要出黎啦

好多潮物
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 21-3-2007 05:43 發表
好多潮物
潮毒....

引用:
原帖由 14692 於 21-3-2007 05:43 發表
好多潮物
v12 ??

引用:
原帖由 derek 於 21-3-2007 18:16 發表

v12 ??
V12...呢D普通料啫....唔算潮

回覆 #1 kimkileo 的帖子

你唔好過係度等死呀...果張果個人個樣好抵死

Leo

近排無乜美佬0野咩?

引用:
原帖由 queen 於 21-3-2007 20:08 發表

V12...呢D普通料啫....唔算潮
冇錯

引用:
原帖由 derek 於 21-3-2007 18:16 發表

v12 ??
仲有架

冇人睇....... ......我唔寫故仔啦.....

叫有冇英國人個張條友個表情同句對白真係好襯~
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

引用:
原帖由 kimkileo 於 23-3-2007 19:58 發表
leo 你呢類topic 係軍版的皇牌topic 唔可以無ga
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 kimkileo 於 23-3-2007 19:58 發表
邊個夠膽唔睇

邊個忍到手唔睇

引用:
原帖由 wonglk 於 24-3-2007 20:03 發表
邊個忍到手唔睇
知到佢開親post都好毒,為保障閣下的銀包,請左下次見到此人的post時三思而後"禁"

35 123
發新話題