發新話題

"休戰" 周年大 game 又黎喇

引用:
原帖由 AJM 於 21-3-2007 19:00 發表

英軍果然利害,人强馬壯。Ricky好落力同好有心機攪各類大小wargame活動,功不可(沒)。

引用:
原帖由 louisli 於 21-3-2007 19:24 發表

你個字點讀呀?
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 皇家御貓 於 21-3-2007 10:57 發表

頂.....4月26先考完
我4月23 HKCEE開考

引用:
原帖由 伯言 於 21-3-2007 16:02 發表
shadow team 其實有咩要求?
shadow team 要求好簡單 , 唔嫌地下污漕 , 死左願意訓低......

Shadow_Team 必需駐守所屬戰區,每位Shadow_Team  隊員有一個大會指定位置及任務,每次動作一樣,進場敵軍場場不同.

不求打場好 game , 只求演場好戲

引用:
原帖由 於 21-3-2007 20:00 發表

shadow team 要求好簡單 , 唔嫌地下污漕 , 死左願意訓低......

Shadow_Team 必需駐守所屬戰區,每位Shadow_Team  隊員有一個大會指定位置及任務,每次動作一樣,進場敵軍場場不同.

不求打場好 game  ...
戲子???
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 於 21-3-2007 20:00 發表

不求打場好 game  ...
嗯...

引用:
原帖由 AJM 於 21-3-2007 20:06 發表

戲子???
中槍要訓低 , 有新意過嗌死跟住走嘛 ~

大家玩得開心 , 過左幾年諗起仲會開心笑 , 就係對大會最好既得著 !

引用:
原帖由 於 21-3-2007 20:21 發表

大家玩得開心 , 過左幾年諗起仲會開心笑 , 就係對大會最好既得著 !
鞭屍時間又到...

引用:
原帖由 於 21-3-2007 20:21 發表

果然有心思。

今年我地班二打六跟往年一樣,唔會出現。祝你地喺果日玩得開心啲!

先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 21-3-2007 20:25 發表

鞭屍時間又到...
鞭完記得唔好蘿柚向住條屍......

冇1J 槍......

引用:
原帖由 於 21-3-2007 20:34 發表

鞭完記得唔好蘿柚向住條屍......
咁唯有一路用槍鞭到 end game 為止....

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 21-3-2007 20:40 發表

要買c-mag

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 21-3-2007 20:40 發表

著level 10都唔q掂....

引用:
原帖由 新田 於 21-3-2007 21:27 發表

著level 10都唔q掂....
http://www.civiliangunner.com/cg ... &extra=page%3D2
use this

發新話題