發新話題

"休戰" 周年大 game 又黎喇

引用:
原帖由 mike-mike 於 21-3-2007 14:33 發表
個主題係, 即係英美vs伊拉克?
我係d相見過d可能該係親英的伊拉克人, 著住石仔花揸ak, 但頭載mk6, 身穿95webbing...幾型呀...
果d 係.....俾英佬訓練的伊拉克佬...

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 21-3-2007 12:15 發表
版主隊出唔出game~
u go i go~

引用:
原帖由 golliwog19 於 21-3-2007 14:49 發表

u go i go~
咁睇得起我
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 adrianyahk 於 21-3-2007 14:34 發表

果d 係.....俾英佬訓練的伊拉克佬...
即係話就算玩都係當英美個邊啦.

我都想整個伊拉克章玩下呀.
眼光光~

我玩番澳洲算...但d team得我一個報名...
將會入手の潮物:
1.Nike X Hideout Foodscape Woven
2.NFS限定ABCサル迷彩柄シャークパーカー黒系
3.Levi's Fenom X Fargment Gold Package505w36

shadow team 其實有咩要求?

我唔去了...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 伯言 於 21-3-2007 16:02 發表
shadow team 其實有咩要求?
civilian look
將會入手の潮物:
1.Nike X Hideout Foodscape Woven
2.NFS限定ABCサル迷彩柄シャークパーカー黒系
3.Levi's Fenom X Fargment Gold Package505w36

引用:
原帖由 jasonewbe 於 21-3-2007 15:44 發表
我玩番澳洲算...但d team得我一個報名...
huh!? 本來留左成隊澳洲蒸發左?!

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 21-3-2007 16:07 發表
我唔去了...
點解啊?!

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 21-3-2007 16:50 發表

點解啊?!
我唔鍾意大圈子,我鍾意小圈子

講下姐,果一日我有屋企人擺大壽...所以唔得...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 21-3-2007 16:57 發表

我唔鍾意大圈子,我鍾意小圈子

講下姐,果一日我有屋企人擺大壽...所以唔得...
打完早走過去囉!

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 21-3-2007 17:17 發表

打完早走過去囉!
阿拔,你地隊有幾多人去?
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 21-3-2007 18:01 發表

阿拔,你地隊有幾多人去?
暫時已經好肯定有20人!! 大會既英軍清一色 B Team 已經 full 左.

再想加入既英軍, 似乎要等加位先得喇. 如果唔介意可以以民兵服裝參加大會既Shadow Team, 或者到目前尚有空位既 A team 聯合國部隊, 又或者直接聯絡我, 商一商討方法.

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 21-3-2007 18:53 發表

暫時已經好肯定有20人!! 大會既英軍清一色 B Team 已經 full 左.

再想加入既英軍, 似乎要等加位先得喇. 如果唔介意可以以民兵服裝參加大會既Shadow Team, 或者到目前尚有空位既 A team 聯合國部隊, 又或 ...
英軍果然利害,人强馬壯。Ricky好落力同好有心機攪各類大小wargame活動,功不可(沒)。

先撩者賤,打死無怨。

發新話題