發新話題

"休戰" 周年大 game 又黎喇

回覆 #120 odaan 的帖子

奧單兄都去!?
太好喇
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 odaan 於 24-3-2007 02:10 發表

遲左報 , 唔玩 , 做工作人員都好
橫豎都係 , 做埋影相都 OK
不過唔夠班做工作人員呢
有冇計??

引用:
原帖由 亞mac 於 24-3-2007 10:12 發表
不過唔夠班做工作人員呢
有冇計??
做工作人員要夠班先得 ??????
點會架 , 當當名句 : 不要想 , 只要 Do

引用:
原帖由 odaan 於 25-3-2007 00:13 發表

做工作人員要夠班先得 ??????
點會架 , 當當名句 : 不要想 , 只要 Do
...下...下...多謝...我太多教壞人既道理啦

回覆 #124 mujiadam 的帖子

可能唔教都壞呢

最後報名機會:四月十日,中午十二時正至晚上八時正

名額25 名(切勿 " 某某 x 幾 " )

"休戰" 周年大 game
4月22号 星期日
小弟的C隊有D朋友去唔到
現在多左幾個位出黎,想問有冇人想去???
可以直接call我98765426(亞龍)
$170一位,包車

PS:最好着美軍三色沙或數碼沙
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 亞龍 於 17-4-2007 12:12 發表
"休戰" 周年大 game
4月22号 星期日
小弟的C隊有D朋友去唔到
現在多左幾個位出黎,想問有冇人想去???
可以直接call我98765426(亞龍)
$170一位,包車

PS:最好着美軍三色沙或數碼沙
哈哈~~ 我地英軍....

最後三個位!!!! 未報名又有興趣請PM我!!

隨時候殺.........

個網入唔到啦喎,想查詢有無聯絡方法?

dim參加架?
art is life , life is subjective

回覆 #130 louisli 的帖子

佢地個web host去咗trip, 熄咗server

引用:
原帖由 14692 於 18-4-2007 05:31 發表
now ok la

引用:
原帖由 14692 於 18-4-2007 05:31 發表
我初初理解呢句係:server搬左去 tripod

回覆 #134 louisli 的帖子

開番啦

發新話題