16 12
發新話題

"休戰" 周年大 game 又黎喇

大家有無留意今次玩英軍既好處?

引用:
原帖由 louisli 於 21-3-2007 12:03 發表

好大火力囉
1.8J vs below 1J

今年大會著重主題, 希望相近服飾的玩家集中在一起, 請按唔同服飾類型玩家報名!

有興趣既英軍可以來我處點個名.

引用:
原帖由 jasonewbe 於 21-3-2007 15:44 發表
我玩番澳洲算...但d team得我一個報名...
huh!? 本來留左成隊澳洲蒸發左?!

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 21-3-2007 16:07 發表
我唔去了...
點解啊?!

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 21-3-2007 16:57 發表

我唔鍾意大圈子,我鍾意小圈子

講下姐,果一日我有屋企人擺大壽...所以唔得...
打完早走過去囉!

引用:
原帖由 AJM 於 21-3-2007 18:01 發表

阿拔,你地隊有幾多人去?
暫時已經好肯定有20人!! 大會既英軍清一色 B Team 已經 full 左.

再想加入既英軍, 似乎要等加位先得喇. 如果唔介意可以以民兵服裝參加大會既Shadow Team, 或者到目前尚有空位既 A team 聯合國部隊, 又或者直接聯絡我, 商一商討方法.

引用:
原帖由 於 21-3-2007 20:21 發表

中槍要訓低 , 有新意過嗌死跟住走嘛 ~

大家玩得開心 , 過左幾年諗起仲會開心笑 , 就係對大會最好既得著 !
鞭屍時間又到...

引用:
原帖由 於 21-3-2007 20:34 發表

鞭完記得唔好蘿柚向住條屍......
咁唯有一路用槍鞭到 end game 為止....

shadow team 仲有位 wor!!!!

引用:
原帖由 車神勇 於 22-3-2007 20:05 發表
今次不如著拖鞋去.......
趾公出血....

引用:
原帖由 伯言 於 22-3-2007 23:19 發表

今次真係比人"射爆趾公"...
好殘忍, 但我鍾意.

今次驗槍將會由小弟既RM45眾核心成員負責, 上限1.00J, 有關詳情, 稍後詳細交待.

引用:
原帖由 lazy_k_y 於 23-3-2007 01:17 發表

睇過休戰個網個 check 槍方法 ,
係唔係唔通底中就得??
thx~
往年既經驗, 最後所有爭議以測速機為準.

引用:
原帖由 古勒比加 於 23-3-2007 01:22 發表

即係到時要測速機Check槍?
公平起見, 保險 d 嗟.

16 12
發新話題