發新話題

[認真] 想阿媽俾我玩wargame要點做?

我當時係先砍後後奏
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

良好溝通.........

其實我好有興趣想問
其實呢行字點解 ????????????????

附件

marui 1.JPG (187.11 KB)

3-4-2009 12:25

marui 1.JPG

引用:
原帖由 odaan 於 3-4-2009 12:25 發表
其實我好有興趣想問
其實呢行字點解 ????????????????
如果呀.....如果乍....人地唔用日本槍......國狗有冇呢張貼紙架呢?.....

我13歲話想打wargame,呀爸就帶左我出廣華街...

引用:
原帖由 kimkileo 於 3-4-2009 12:35 發表
如果呀.....如果乍....人地唔用日本槍......國狗有冇呢張貼紙架呢?.....
如煙酒 , 有 D 國家水貨進口無印 18 歲以上 , 甘即係 ......比唔比 ..... ??

我認為 , 除左係學校團體租用原裝槍落場之類
Wargame , 其實係應該統一 18 歲以上
心知成唔成熟係一個問題 , 最少落得場就要為自己安全負責
國狗無印標籤 , 係佢地一向都不負責任
人地 Marui 0.9j 都要 18 歲以上 , 國狗有 D 甚至底邊

唔應該因為 "想" , 家長唔比 , 就呼冤

Wargame 運動係健康 , 但落得場就要為自己安全負責
就如適量既酒精會健康 , 但都要 18 以上

引用:
原帖由 ZaMaR 於 3-4-2009 12:43 發表
家長肯負責你既安全 , 梗無問題

但家長反對 , 逆家長意 , 倒頭來有乜損手爛腳仲掉轉要屋企人擔心
甘樣玩 .....
其實一 D 都唔健康

我老母竟然用"一係揀槍,一係揀我"呢句黎壓我..
我自問冇荒廢學業,點解佢要咁做??!
鬱到就黎有抑鬱症喇,,唉

引用:
原帖由 ZaMaR 於 3-4-2009 12:43 發表
朋友

引用:
原帖由 louis265 於 4-4-2009 22:57 發表
咁你咪揀囉...有幾抑鬱姐

咁你又未經濟獨立, 仲唔係比錢果個話事?
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 louis265 於 4-4-2009 22:57 發表
輸晒

大個D自己識搵錢先la

我都中五先買到支M4

果陣仲要得Marui

引用:
禁講即係無彎轉
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

買枝p90...細細枝收起佢...
之後要用前一日就放入個袋道..
穿便服去....
同呀媽講我出街啦..
之後帶面罩同手套...確保同槍冇痕積

買MaC10/11
http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

回復 43# 的帖子

帶支手槍,或者問人借

發新話題