42 123
發新話題

USP 二問

USP 二問

請問一下各位師兄:

1. KSC 既USP 可唔可以加滅聲器?
2. 有咩槍袋可以放得落一枝加

1.....可以
2...................6004個d...睇怕冇...

引用:
原帖由 追逐者 於 22-3-2007 23:27 發表
1.....可以
2...................6004個d...睇怕冇...
6004  應該唔得

除左個滅聲先放lor....果隻始終係game..

引用:
原帖由 adrianyahk 於 23-3-2007 00:02 發表
除左個滅聲先放lor....果隻始終係game..
佢想加長內管...

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 23-3-2007 00:05 發表

佢想加長內管...
我夠想買支STI 6'放入6004喇
咪一樣冇!

USP加滅聲, 睇怕要custom-made鎗袋先裝到
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 23-3-2007 05:43 發表
USP加滅聲, 睇怕要custom-made鎗袋先裝到
既然係咁... 唯有DIY 啦... 買個6004 返來自己割得唔得?

引用:
原帖由 ACYY 於 23-3-2007 11:04 發表

既然係咁... 唯有DIY 啦... 買個6004 返來自己割得唔得?
有錢 ...緊係得....

同界一千蚊....有咩分別....

為左加個滅聲而買個6004黎割

其實真槍都係滅聲同支手槍分開袋,
用時先裝,
應該好少樓主想要o既槍袋

割左又點..又唔會長左..............
Never Forget

其實6004又點割...割完都入唔到silencer...入到, 都十世先出到槍...

如果真係DIY 的話,各位師兄又推薦邊隻呢?

引用:
原帖由 ACYY 於 24-3-2007 00:37 發表
如果真係DIY 的話,各位師兄又推薦邊隻呢?

四維望下, 一舊水搞掂, 自己灘開個holster, 放枝野落去再包番起, 咁就會岩位
我記得呢隻holster係無底既, 唔會頂住silencer

42 123
發新話題