24 12
發新話題

火都黎埋!

火都黎埋!

成Q日話我唔理你

大佬我去邊都同你講左先啦喎

今晚我去同同學玩你都知,你又話我唔理你

上次我去當更你又唔係唔知我4點要出去,係我唔係正規但你估無野做?

3點先落更唔辛苦?落左更都同你講左我好累我會返屋企訓

好啦你果陣又話無野,之後又發我爛咋

你又唔係唔知我第時都想做呢行或者其他部門

你話我諗得太遠都係,咁我第日返夜你又打黎問我點解上晝訓都唔理你?

有時大家都忙,你同我都要趕返屋企做野,唔送你返屋企

好啦問一二三四五次都話唔洗送轉個頭返屋企搵個家姐黎鬧我?乜X野呀?

問你係咪有人追你話無轉個頭上xanga打晒出黎暗示晒:

拖住你唔答你都知唔好,等我遲D先答覆你

想走咪出聲囉

係我唔係正規
師兄係輔警??
講到自己幾威幾威, 咪又係要踎低, 坐低同埋訓低...

回復 1# 的帖子

c兄,其實我都好驚我有呢一日,如果係我!我會好決絕咁走!!!!!

師兄你既然要on shift,平日多唔多時間陪佢?比例係幾多?咁就好難怪,當然個女仔都會有心理準備你既工作性質,不過如果師兄平時唔使當更既空閒時間都去咗做自己野,就真係唔妥喎~~

女性係鍾意扭拎d,只能講師兄係無心再同呢個女仔一齊~

見字面覺得佢俾較小朋友成日要人哄
師兄平日得閒既時間有無陪佢
以前你"就"得佢緊要 ............
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 5210 於 13-4-2009 11:28 發表
師兄你既然要on shift,平日多唔多時間陪佢?比例係幾多?咁就好難怪,當然個女仔都會有心理準備你既工作性質,不過如果師兄平時唔使當更既空閒時間都去咗做自己野,就真係唔妥喎~~

女性係鍾意扭拎d,只能講 ...
其實一個禮拜都會有3~4個下晝/夜晚出黎陪佢

咁算唔算多?

其實我係覺得佢係聽得佢家姐講得太多

佢家姐真係野野食住男友,佢男友又比佢食......

引用:
原帖由 一等兵 於 13-4-2009 12:37 發表
見字面覺得佢俾較小朋友成日要人哄
師兄平日得閒既時間有無陪佢
以前你"就"得佢緊要 ............
Right!

佢就係好細路女

引用:
原帖由 Anonymous 於 13-4-2009 13:27 發表

咁算唔算多?

噤真係好難講喎............................
我就覺得多嘞一星期7日...陪佢3-4日喎仲想點
(個人意見唔好太縱女朋友.............唔係痛苦係自己)

引用:
原帖由 Anonymous 於 13-4-2009 13:52 發表

噤真係好難講喎............................
我就覺得多嘞一星期7日...陪佢3-4日喎仲想點
(個人意見唔好太縱女朋友.............唔係痛苦係自己)
我覺得唔係話縱唔縱

係我唔明點解果幾個月就話要"食"住我咁

引用:
原帖由 Anonymous 於 13-4-2009 13:27 發表

咁算唔算多?

如果真係照師兄咁講,個女仔真係好「著緊」,你有無試過平心同佢傾傾佢既要求?另外,個女仔現時幾大?仲需要個家姐在隔離「指點」,睇黎佢既自我判斷都唔係好。

引用:
原帖由 5210 於 13-4-2009 16:12 發表

如果真係照師兄咁講,個女仔真係好「著緊」,你有無試過平心同佢傾傾佢既要求?另外,個女仔現時幾大?仲需要個家姐在隔離「指點」,睇黎佢既自我判斷都唔係好。
我自己就覺得佢係好細路女

老老實實..女..真係唔縱得既!!
縱得多小心比人食住返唔到身!!

我買AMS

我係咩部隊就無謂估啦

其實個point係我覺得佢唔體諒囉

唔係佢錯 , 佢都係受佢家姐唆擺 !!

一日最衰都係佢家姐 !!

引用:
原帖由 於 13-4-2009 22:45 發表
唔係佢錯 , 佢都係受佢家姐唆擺 !!

一日最衰都係佢家姐 !!
有次我接放工佢又係埋度,當街當巷學校門口度話我

我理得你真又好假又好啦,條街咁多人

你唔要面我都要啦,我唔理佢淨係聽佢up

返到屋企又同個妹投訴話我唔理佢

個妹又話返我果度先夠頂癮

咁想我點ah?認死狗?我無可能囉

24 12
發新話題