發新話題

終於....終於儲齊一set....

老虎仔,你隻係ITI M3唔係Steamlight喎....
先撩者賤,打死無怨。

回覆 #1 ?老虎仔? 的帖子

恭喜哂
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 AJM 於 24-3-2007 03:49 AM 發表

我聽一個資深真鎗同氣鎗玩家講過,可以用風筒熱風整鬆個6004鎗袋,但我自己嗰個唔係用呢個方法。
我自己就係用依個方法,,吹完完全冇問題,,好順

引用:
原帖由 AJM 於 24-3-2007 03:37 發表

MARUI Glock 17要執啲乜呀?
之前睇過cgf個post,
有人話馬記Glock 17入唔到6004嫁喎
引用:
原帖由 AJM 於 24-3-2007 03:50 發表
老虎仔,你隻係ITI M3唔係Steamlight喎....
係呀, 超感動,,,
二手買入....新o既一樣....

引用:
原帖由 rYaN 於 24-3-2007 09:46 發表

點吹?
洗唔洗插支槍入去?

引用:
原帖由 rYaN 於 24-3-2007 09:46 發表

你可以講俾老虎仔聽你點樣用風筒吹個6004呢?唔該!
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 24-3-2007 09:47 發表

之前睇過cgf個post,
有人話馬記Glock 17入唔到6004嫁喎

係呀, 超感動,,,
二手買入....新o既一樣....
香港有人放出? 幾錢買入?
先撩者賤,打死無怨。

我果個 6004 入KSC G17 + M3 好fit, 冇執過......但幾個fd 都唔得...
唔知係咪我果個6004 係好舊款......

有冇師兄用Marui G17 + PGC Slide + M3 入唔入到 6004...??

引用:
原帖由 AJM 於 24-3-2007 15:30 發表

香港有人放出? 幾錢買入?
徵求區post過幾次,
搵左差唔多一年,
先有人放俾我,
whole set,
$XXX 近一千啦,
算係心水價

岩岩用風筒吹,
再用60沙紙磨左一陣,
係鬆左少少,
但重係緊

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 24-3-2007 15:52 發表

徵求區post過幾次,
搵左差唔多一年,
先有人放俾我,
whole set,
$XXX 近一千啦,
算係心水價

岩岩用風筒吹,
再用60沙紙磨左一陣,
係鬆左少少,
但重係緊
習中吹6004下半部近放M3燈個位,插埋枝G17同M3入6004裡面吹。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 Gin 於 24-3-2007 15:34 發表
我果個 6004 入KSC G17 + M3 好fit, 冇執過......但幾個fd 都唔得...
唔知係咪我果個6004 係好舊款......

有冇師兄用Marui G17 + PGC Slide + M3 入唔入到 6004...??
我用咗舊款6004鎗袋 + KSC G17 + ITI M3好幾年。新買番黎時候枝G17+M3燈插得入,好...緊,所以要改裝6004裡面闊啲。

我現在用緊MARUI G17 + PGC滑架 + ITI M3燈,放番入我個舊6004鎗袋好fit, 因為之前巳經執鬆過。
先撩者賤,打死無怨。

首先插支槍落個6004到,之後用風筒熱風好近咁上下吹,由其是果D紋位!吹到個6004好熱就停手,拎支槍出黎又插返入去如果都係唔順就將個風筒隊入個6004到係咁吹!再插支槍入去睇下有順左D,如果都未到自己既要求就等個6004自然凍返再做過!記住要自然凍,唔好用凍風吹,否則…

依! work喎!

thz各大佬!

ps:.... 吹到個風筒燒左.....

Thanks Ryan!
先撩者賤,打死無怨。

唔洗thx

發新話題