75 12345
發新話題

M134,M249,M60等(airsoft)的確係想像中般無敵嗎?

我地打彈弓匣米又系咁打
派彈個D都系一次派一邊姐
我就會拉開佢泥打

引用:
原帖由 navy_seal 於 27-3-2007 14:52 發表

lol
you one on one with him?
There were 3 guys at that moment.
Me, my teammate and the M249 gunner.
My teammate position got exposed then the gunner fire at that position then things just happened like my above post

引用:
原帖由 亞mac 於 27-3-2007 20:15 發表
我地打彈弓匣米又系咁打
派彈個D都系一次派一邊姐
我就會拉開佢泥打
等機會&時間
本來無一物, 何處惹塵埃

其實我覺得呢d情況,gunner開槍先係做野之時(當然大前提係佢唔係打緊你啦)
不過249馬.......比新手用下唔係壞事黎既....

1.唔重下,大支野下又點知輕便細槍既可愛呢?
2.某程度上我同意leon o個個 殺手技術同殺人距離成反比 既理論的
咁一開始派下米的確可以有效咁控制敵人既距離唔好咁近....至少他會以為是這樣,

引用:
原帖由 ethanwch 於 27-3-2007 20:40 發表

There were 3 guys at that moment.
Me, my teammate and the M249 gunner.
My teammate position got exposed then the gunner fire at that position then things just happened like my above post
兩個人都睇唔住 , 係條友技遜一籌咋下嘩
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

有249梗係好啦….無d派彈人點分散敵方注意力…
佢枝狗最好有咁嘈得咁嘈添~呵呵呵呵

回覆 #65 皇家御貓 的帖子

Maybe la
That was my first time to see M249 in the field

你地回想一下,有249係場入面時,D人係咩反應,由其係班新人

個回響係你有支裝C MAG/午餐盒既槍都無法同249比較............

引用:
原帖由 hypermax 於 29-3-2007 09:59 發表
你地回想一下,有249係場入面時,D人係咩反應,由其係班新人

個回響係你有支裝C MAG/午餐盒既槍都無法同249比較............
如果係mg42或者m82又會點呢??

引用:
原帖由 mid_te 於 29-3-2007 14:08 發表

如果係mg42或者m82又會點呢??
MG 42?我有呀.............但係也只不過是一支一味死full派彈的槍罷

引用:
原帖由 match_man 於 27-3-2007 19:41 發表

真實中,.50可穿鐵,你D 6mm/8mm/4.5mm得唔得先
大把子彈都穿到...唔係一定要.50~

引用:
原帖由 sazabi 於 28-3-2007 09:39 發表
其實我覺得呢d情況,gunner開槍先係做野之時(當然大前提係佢唔係打緊你啦)
不過249馬.......比新手用下唔係壞事黎既....

1.唔重下,大支野下又點知輕便細槍既可愛呢?
2.某程度上我同意leon o個個 殺手技術同 ...
的確係,你right
之但係我所指既係通常擁有呢幾種槍械既人.....會突然地自信心爆棚
就算打唔中人都會話[我咁多彈打埋黎你都唔死?唔好扮野啦]
被人打中自己就更加當無回事
人地問你支槍既野十問九唔應等...............................

回覆 #72 hypermax 的帖子

見慣......
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 hypermax 於 30-3-2007 04:25 發表

的確係,你right
之但係我所指既係通常擁有呢幾種槍械既人.....會突然地自信心爆棚
就算打唔中人都會話
被人打中自己就更加當無回事
人地問你支槍既野十問九唔應等...............................
同我打開個d都拑支狗都無d咁既情況wor(版友們 ....)

而且個人經驗arm arm改勁左支野既新手都會有咁既情況....都唔係話關249事既...
game,都係一樣咁打既jei,
唔中既跟本無得認,啋佢都有味
佢唔認既我就當我自己無彈出/打唔中繼續full
平時都係咁打架啦

引用:
原帖由 hypermax 於 29-3-2007 15:47 發表

MG 42?我有呀.............但係也只不過是一支一味死full派彈的槍罷
Nonono…Mg42有味道好多…

75 12345
發新話題