29 12
發新話題

為何???

為何???

為何尋日去6mm個場打完場game無人吹吓水ar????

因為比d蚊吸乾晒血,所以無力吹水,(下次要帶殺蟲水噴下個場先打).....

引用:
原帖由 tam_sir 於 26-3-2007 23:16 發表
因為比d蚊吸乾晒血,所以無力吹水,(下次要帶殺蟲水噴下個場先打).....
民用殺蟲水無用ga, 用la隻試吓l啦, 我查一次就可以打成日~~~~

引用:
原帖由 BiGsN@Ke 於 27-3-2007 00:24 發表

民用殺蟲水無用ga, 用la隻試吓l啦, 我查一次就可以打成日~~~~
This work fine for me

今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

全身雞肉酸痛.....

回覆 #3 BiGsN@Ke 的帖子

我都有支, 行山用一流
本來無一物, 何處惹塵埃

[quote]原帖由 BiGsN@Ke 於 27-3-2007 00:24 發表

民用殺蟲水無用ga, 用la隻試

引用:
原帖由 tam_sir 於 28-3-2007 20:08 發表

Where can buy it ?
泳高!!!!

引用:
原帖由 BiGsN@Ke 於 26-3-2007 19:22 發表
為何尋日去6mm個場打完場game無人吹吓水ar????
因為我冇落場麻..............

引用:
原帖由 tam_sir 於 26-3-2007 23:16 發表
我已經馬上安排場地亞叔噴殺蟲水,但場地太大....工程都要歷時數星期...............|)

引用:
原帖由 BiGsN@Ke 於 28-3-2007 22:06 發表

泳高!!!!
我記得3M果隻好似一樣成份...

引用:
原帖由 sunny 於 27-3-2007 02:42 發表

This work fine for me
呢隻梗係好用啦, 我都成日用佢架, deet有20,一般山路或叢林都夠用, 如果真係要去到啲超級多蚊既地方,我試過一隻有60deet既, 超勁, 試過比過百隻蚊圍住都無事,不過記住要喺啲衫衭度噴埋蚊水至得喎,但係我唔記得個brand啦

引用:
原帖由 BiGsN@Ke 於 27-3-2007 00:24 發表

係呢, 呢隻deet係幾多呀?

回覆 #10 6MM 的帖子

蟲就冇乜, 不過多滕勾
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 kk3296 於 28-3-2007 22:32 發表

係呢, 呢隻deet係幾多呀?
deet30%!!!

29 12
發新話題