發新話題

夜視鏡生產商ITT罰款100,000,000美元

唔只科技利害,價錢仲利害

引用:
原帖由 hugo 於 28-3-2007 18:53 發表
唔只科技利害,價錢仲利害
你錯!
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 28-3-2007 19:00 發表

你錯!
我意思係平得利害

公司0既野... 名黎0架0者... 執左佢改過個改又係一間新公司... 錢都唔洗賠...

引用:
原帖由 於 28-3-2007 20:06 發表
公司0既野... 名黎0架0者... 執左佢改過個改又係一間新公司... 錢都唔洗賠...
你呢套.... 對私人公司就可能得。 ITT今次嘅對手係United States Government, 唔想再喺科技圈揾食咪可以一試。
先撩者賤,打死無怨。

回覆 #20 AJM 的帖子

呢鑊算唔算美佬自己'屋企打仔'??
本來無一物, 何處惹塵埃

其實ITT早四年前香港己有分公司

我諗佢地收咗都唔止一億啦,況且內地市場咁大,罰少少唔志在!
目標太多
彈藥太少

引用:
原帖由 siumingsiusiu 於 29-3-2007 01:33 發表
我諗佢地收咗都唔止一億啦,況且內地市場咁大,罰少少唔志在!
分分鐘,只是等同中國當時出的"禮金"中一小部份而已.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 B&O 於 29-3-2007 01:09 發表
其實ITT早四年前香港己有分公司
咁有乜關係?
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 14692 於 28-3-2007 22:57 發表
呢鑊算唔算美佬自己'屋企打仔'??
直頭係.... 重要打到全世界都聽倒美佬打仔。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 WAIKO01 於 29-3-2007 01:41 發表

分分鐘,只是等同中國當時出的"禮金"中一小部份而已.
咁又未必,你估中國傻咩,一億美金買倒美佬航空母艦技術就底到難。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 29-3-2007 02:03 發表

咁又未必,你估中國傻咩,一億美金買倒美佬航空母艦技術就底到難。
當然是說笑罷了,不過中國官方自己也承認自己的夜視技術起碼落後一代的事實,所以也是有"重金禮聘"的可能.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 29-3-2007 02:13 發表

當然是說笑罷了,不過中國官方自己也承認自己的夜視技術起碼落後一代的事實,所以也是有"重金禮聘"的可能.
WAIKO01兄,我上面個post都有提及如果中國要追近夜視技術,中國嘅兄弟Russia有好好嘅夜視技術。
先撩者賤,打死無怨。

其實美佬都幾好笑,我記得見過幾枝軍版pvs14   
係寫住made in singapore,有咩理由依家先知

發新話題