42 123
發新話題

夜視鏡生產商ITT罰款100,000,000美元

引用:
原帖由 AJM 於 29-3-2007 01:58 發表

咁有乜關係?
商業層諗吓

引用:
原帖由 AJM 於 29-3-2007 02:00 發表

直頭係.... 重要打到全世界都聽倒美佬打仔。
即係驚死隔離唔知果隻
咁又如何, 搵自己笨
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 29-3-2007 05:33 發表

即係驚死隔離唔知果隻
咁又如何, 搵自己笨
大義滅親。
先撩者賤,打死無怨。

回覆 #33 AJM 的帖子

自斷後路.....
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 AJM 於 29-3-2007 02:18 發表

WAIKO01兄,我上面個post都有提及如果中國要追近夜視技術,中國嘅兄弟Russia有好好嘅夜視技術。
明白,另外,無知一問:我想問問俄佬的nvg近況(因為我對此完全無知.)
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 29-3-2007 11:53 發表

明白,另外,無知一問:我想問問俄佬的nvg近況(因為我對此完全無知.)
Russian NVG goes after European standard.
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 28-3-2007 18:43 發表
啲美佬飯筒,船頭又驚鬼,船尾又話驚賊。

佢地呢d 係賊喊捉賊
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 29-3-2007 13:11 發表

佢地呢d 係賊喊捉賊
啱 !!!!
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 B&O 於 29-3-2007 03:33 發表

商業層諗吓
你所講嗰間公司係早幾年前ITT嘅代理,公司喺雪廠街。

Couldn't sell anything to the Hong Kong Government because of the States tight export regulations.
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 29-3-2007 12:58 發表

Russian NVG goes after European standard.
哪我想問問有多先進?
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 30-3-2007 01:31 發表

哪我想問問有多先進?
Similiar or better than the American's GEN III NVG. It is because American has 4 to 5 different standards GEN III NVG.
先撩者賤,打死無怨。

42 123
發新話題