發新話題

有人雞毛當令箭!!! 好慶呀!!!

引用:
原帖由 gtoray 於 29-5-2009 04:18 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

成個流程係:
1. 普通版主將某會員因某版規列為禁言
2. 該會員向總版主查詢是為版規條文不足.
3. 該總版主查證後更正版規, 為該會員解禁, 問題已經解決.
4. 不足12小時後, 原先的普通版主得悉總版主為該會員解禁, 再將該會員列為禁言, 並禁止該IP到訪.(<<解釋是人為錯誤)

係你角度有人用"流四"型容告版主為侮辱
在我角度該版主無故推翻總版主的決定就係唔尊重該總版主.

引用:
原帖由 HunterX 於 29-5-2009 04:30 發表

純悴抒情? 睇黎師兄真係相信全世界人既智商都同你同一水平喎~~~
你個好好好朋友係銀行總經理, 有日你問佢間銀行借錢, 所有文件都交齊並且合格. 你個好朋友自然好快批左啦.

點知有條幫佢做野既散仔跳上張凳上面大聲話話唔批! 因為佢同總經理關係太好, 惹人懷疑!

借唔到錢梗係唔開心, 但最唔開心既係點解一條咁既蛋散當住咁多人面前落我個好朋友面. 大家係唔相信銀行既門檻定係經理既個人操守呀?!

老實講黎到呢個位借唔借到錢重要嗎? 我話知你個 a/c 禁言一世啦!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 29-5-2009 04:29 發表

因為d人諗唔通呱,日日都一堆人o係各大小forum嘈ga la
係啦, 都見有人對"流四版主"呢個字好緊張wor.

引用:
原帖由 Anonymous 於 29-5-2009 04:57 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
我而家先知原來人係唔會有錯誤

我未升高級版主之前,高版或者阿公在fun版都ban/lock post,之後唔算犯版規的,我咪又係開番,唔通我唔專重佢地的決定??

總版/高版/版主,不是官階,只是在管理forum上可以用到幾多網站功能je
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 Anonymous 於 29-5-2009 05:09 發表

你個好好好朋友係銀行總經理, 有日你問佢間銀行借錢, 所有文件都交齊並且合格. 你個好朋友自然好快批左啦.

點知有條幫佢做野既散仔跳上張凳上面大聲話話唔批! 因為佢同總經理關係太好, 惹人懷疑!

借唔到錢 ...
咪傻la,人地跟規舉做野你唔知je,

係d人一廂情願以為批硬je
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 29-5-2009 05:12 發表

係啦, 都見有人對"流四版主"呢個字好緊張wor.
有幾緊張ar,唔覺wor

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 29-5-2009 05:19 發表

我而家先知原來人係唔會有錯誤

我未升高級版主之前,高版或者阿公在fun版都ban/lock post,之後唔算犯版規的,我咪又係開番,唔通我唔專重佢地的決定??
你知就好啦.
引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 29-5-2009 05:19 發表
總版/高版/版主,不是官階,只是在管理forum上可以用到 ...
咁駛鬼分咁個level咩. 咩又會員又版主, 開晒佢做總版主啦. 等人人都可以ban下開下幫手管理下唔駛煩.

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 29-5-2009 05:25 發表

咪傻la,人地跟規舉做野你唔知je,

係d人一廂情願以為批硬je
讀多 d 書先講野啦.   "所有文件都交齊並且合格", 總經理話左批係個散仔話唔批 wor,
一廂情願? 會唔會師兄你睇漏左 d 字呀  凈係 d 散仔先跟規矩? 你又知個經理無?

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 29-5-2009 05:28 發表

你知就好啦.

咁駛鬼分咁個level咩. 咩又會員又版主, 開晒佢做總版主啦. 等人人都可以ban下開下幫手管理下唔駛煩.
你開一個咁的forum 做總版主lor,開左通知我wor,等我ban你先

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 29-5-2009 05:39 發表

你開一個咁的forum 做總版主lor,開左通知我wor,等我ban你先
通知你?? 邊位?

引用:
原帖由 Anonymous 於 29-5-2009 05:34 發表

讀多 d 書先講野啦.   "所有文件都交齊並且合格", 總經理話左批係個散仔話唔批 wor,
一廂情願? 會唔會師兄你睇漏左 d 字呀  凈係 d 散仔先跟規矩? 你又知個經理無?
交齊合格唔代表一定要批ga wor,高層唔知個別部門的規則有幾奇?

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 29-5-2009 05:43 發表

通知你?? 邊位?
路過的網民

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 29-5-2009 05:48 發表

交齊合格唔代表一定要批ga wor,高層唔知個別部門的規則有幾奇?
哦. 唔奇.

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 28-5-2009 13:10 發表

咁又關你x事
佢同我講野wor........5關我事5通關你事!?!?

引用:
原帖由 Anonymous 於 29-5-2009 04:25 發表
點解要set 5000積分先睇到都post ga??
真唔明假唔明?

發新話題