58 1234
發新話題

點解呀~0~

點解呀~0~

琴日週五,
學校體育堂自由活動,
我在叫些體能比我好的人教我玩倒立、蜈蚣彈等動作。
我做左好多次都唔得。

有D同我一樣做唔到的旁觀者,
同我講:算吧啦你,你無可能做到的了

點解呀
唔得練到得囉
做咩打擊我自信心.....

老鼠,我以前無,
宜家練到有D成果,
......

好唔開心囉

http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

人人體質唔同,唔洗急,慢慢練、、
D旁觀者又係中一?

引用:
原帖由 wester 於 30-5-2009 10:14 發表
好唔開心囉
cgf d post 俞尼俞搞笑
由麻甩佬forum 變左細路仔forum

小朋友齊假膠
鵰。豹。狸。獅。狒

算啦玩過第2樣啦...........................叫d朋友一齊打wargame好過啦

[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 一等兵 於 30-5-2009 11:48 AM 發表
算啦玩過第2樣啦...........................叫d朋友一齊打wargame好過啦
我重想玩前關斗後關斗等玩WARGAME時型D添
http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

回復 6# 的帖子

MATRIX咩?
小心斷手呀...唔係hurt你...
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

你................................想我點答係.......做咩打GAME要打到前關斗後關斗呀........

同埋心情告解亭好似唔係講呢樣野...俾人呃左入黎...
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

知唔知咩係神........神以前都係人...不過佢做到人做唔到既嘢........之後佢就係神......j神

搬去吹水區啦......

引用:
原帖由 wester 於 30-5-2009 10:51 發表
我重想玩前關斗後關斗等玩WARGAME時型D添
果然打機打上腦

引用:
原帖由 ranger_hk 於 30-5-2009 13:03 發表

果然打機打上腦
我好想睇呀!!!!!!!!!!!!

到時打game叫j神表演咪得囉

有D野做唔到就一世都做唔到....
如果練下就得既....
我練下唱歌就身價千萬做左男高音....
我練下踏單車就黃金寶跟我尾....
我就唔信阿....

你練下成熟番少少又唔見你講野冇咁kai?
你練下係cgf開場game黎睇睇....

58 1234
發新話題