發新話題

點解呀~0~

玩wargame,練大隻D,著起軍服都有軍人feel D
陰晴不定,本是人性。

引用:
原帖由 DESTINY--1 於 30-5-2009 02:41 PM 發表
玩wargame,練大隻D,著起軍服都有軍人feel D
其一
http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

樓主幾時有時間,等我有幸可以跟你打場game??
我唔急,等你練到前後關斗先,讓我可以欣賞你的英姿~
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 101653 於 30-5-2009 02:14 PM 發表
有D野做唔到就一世都做唔到....
如果練下就得既....
我練下唱歌就身價千萬做左男高音....
我練下踏單車就黃金寶跟我尾....
我就唔信阿....

你練下成熟番少少又唔見你講野冇咁kai?
你練下係cgf開場game黎睇睇 ...
咁我應唔應該繼續練?
http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

你不如練左打JJ先再練打game la....

回復 19# 的帖子

陰晴不定,本是人性。

小心~!!
有好幾招可以殺得死人,
特別係D細路學人玩的時候.....

回復 22# 的帖子

係咪打劍骨果幾招??
陰晴不定,本是人性。

引用:
原帖由 DESTINY--1 於 30-5-2009 17:35 發表
係咪打劍骨果幾招??
劍骨即係邊到~??

打心口果招.....
已前讀書,有兩個同學玩打交,佢原全唔識le d野,亦冇心打果個位,
所以唔係好大力(當然都唔係冇力).....就比佢好彩(定唔好彩)打中左人地心口果個特定位置,
個情影原全跟影片中一模一樣,被打的同學呆一呆,之後坐左落地,
大家仲已為佢咁專業咁好戲,過左兩秒,大家見到佢個暈與唔暈之間個樣,先知玩大左,
大家嚇到準備叫老師時,被打同學又如片中一模一樣,大力深呼吸幾下,慢慢順返清醒返,
事後打人/被打兩個同學憶述,
打人:唔係好大力~
被打:feel到唔係好大力,但係中左個位,令自己突然間呼吸唔到,好似個肺一下子lock左停止左咁,之後就眼花,好軟.......

後來睇一d關於CQB/求生格鬥之類的書先知係咩一回事~

我都想睇佢著晒gear 同埋槍.點打關斗

引用:
原帖由 wester 於 30-5-2009 15:12 發表

咁我應唔應該繼續練?
練啦 支持你!
練大隻打game都好力啲 不過唔一定練呢d

但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 高!高!高! 於 30-5-2009 18:05 發表
被打:feel到唔係好大力,但係中左個位,令自己突然間呼吸唔到,好似個肺一下子lock左停止左咁,之後就眼花,好軟.......
應該係打中氣門....
休息幾分鐘抖順條氣冇事....
當然係係唔嚴重既情況(嚴重指內傷/碎骨)

引用:
原帖由 101653 於 30-5-2009 20:15 發表

應該係打中氣門....
休息幾分鐘抖順條氣冇事....
當然係係唔嚴重既情況(嚴重指內傷/碎骨)
大力打落去咪

引用:
原帖由 wester 於 30-5-2009 15:04 發表
其一
太細個谷D肌肉未必好

引用:
原帖由 亞爾多 於 30-5-2009 20:20 發表

大力打落去咪
踢波都有可能咁架
比波省中心口的話有機會會發生

發新話題