25 12
發新話題

梗有一款啱你口味...

引用:
原帖由 queen 於 29-3-2007 23:38 發表

屋企D嘢左砌右砌.....約莫砌到...8成啦

你都幾識貨......最貴第二個look............

剩上半身......起碼五千應該..........

第一個look 平D, 衫褲就......市價真係唔知, 因為香港未必有現貨 ...
又係呢件....
第一個look d 衫呀webbing呀叫咩呀? 等我搵下...
Thanks Queen大大...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 31-3-2007 23:05 發表

又係呢件....
第一個look d 衫呀webbing呀叫咩呀? 等我搵下...
Thanks Queen大大...
衫褲唔係難搵(e灣不時都有,不過d size好細)....最貴都係佢set webbing d pouch and bergen...差唔多all is sas webbing pouch....20rds ammo pouch 同埋個sas指南針袋...sas webbing d袋每個至少都要3xx-5xx未連運費....除時貴過set 95 webbing or assault vest

引用:
原帖由 14692 於 30-3-2007 05:38 發表
爭對羊皮glove
有三對全新,一對舊,你想我帶新定舊吖?
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 1-4-2007 00:14 發表

衫褲唔係難搵(e灣不時都有,不過d size好細)....最貴都係佢set webbing d pouch and bergen...差唔多all is sas webbing pouch....20rds ammo pouch 同埋個sas指南針袋...sas webbing d袋每個至少都要3xx-5x ...
哦....拜拜...

呢個post太毒喇.... 要刪!!!

引用:
原帖由 AJM 於 1-4-2007 00:15 發表

有三對全新,一對舊,你想我帶新定舊吖?
你鐘意啦
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 2-4-2007 05:43 發表

你鐘意啦
一係一次過帶晒四對上手。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 14692 於 2-4-2007 05:43 發表

你鐘意啦
睇你好似入咗機場裡面上班?
先撩者賤,打死無怨。