發新話題

MGS5

第4講snake吞槍死唔去跟住享受餘生....
以為個故事完左丫....

E家走黎又話出第5....
係咪前傳 / 外傳黎架?

引用:
原帖由 Tyiji 於 1-6-2009 18:54 發表
應該有幾點原因唔係raiden..
raiden係藍眼
不是單眼
冇露出牙齒
唔係露出牙齒
佢個下巴果個位係咁架
雷電都係
其實之前唔係話雷電只係一個CODE黎咋咩?
呢個可能係唔同人
但應該係雷電
仲應該揸正旗做主角
如果唔係我真係諗唔明雷雨交加呢個預告的意義

ps.E家天朗氣清了

記唔記得
MGS4入面
有個劇情係講雷電重傷(比個變態佬打,把刀放JJ果個)
之後叫Solid snake搵BIG MAMA
佢話BIG MAMA曾經治療/救過佢
並將佢D血重新換過
其實會唔會同呢個疑似雷電的人有關系??

引用:
原帖由 Tyiji 於 1-6-2009 17:11 發表
我都覺..raiden係(2009年)出現過
係mgs4(2014年)以改造人姿態出現..
而big boss係mgs4度都變左呀伯
時空上應該講唔通..
所以有可能唔係raiden
2009年出現
之後重傷
做埋改造人
再重傷少左隻眼
跟住就MGS5開始(都仲係2009)

(Joking)

引用:
原帖由 小雲雲 於 1-6-2009 20:31 發表

當你岩,咁個蛇叔點解釋先,唔好惡搞啦
洗乜估
9個鐘後may be有答案

引用:
原帖由 surefire0828 於 1-6-2009 20:48 發表

個鐘岩岩證實左係fake架 倒數完又重新倒過 我仲掛機掛咁耐...

消息話小島否認佢係big boss 同埋個名唔會係metal gear solid, 而係metal gear xxxxxx 發表要等今年E3
唔怪得啦
之前都聽過話solid完左
solid snake都唔打得咯
所以一開始就問係咪外傳前傳

引用:
原帖由 Davis 於 1-6-2009 21:10 發表

會唔會係solidus呢?
佢早年都做過傭兵,又係perfect clone......
嗯....
仲有5個半鐘....
睇定D先

PS.希望個倒數唔好好似surefire師兄咁講係FAKE架啦....

諗諗下....
唔對路wo....
小島好似講到話果個盲佬唔係big boss....
又唔似solid....更加唔似liquid....
唔同整多個gaseous snake出黎 ?

[quote]原帖由 亞延 於 18-8-2009 02:18 發表
小島真係信唔過,又話4係ending...依家又黎5....
360放心一定無可能獨佔,以後大部份game都會玩多平台架喇....日本仔有錢點會同你對著幹

發新話題