發新話題

MGS5

我個簽名
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 Davis 於 2009-6-1 04:35 PM 發表
右手邊係big boss就應該唔會有錯嫁啦
不過左手邊就有人估係sunny,因為raiden對眼係藍色,而sunny對眼係啡色
亦有人估係gray fox....
嗯,望真d,果個人唔係雷電,因為雷電唔係單眼,同ching所言係藍眼睛,樓上都有ching講左,對眼似女人
好有可能係好似第3集咁,係講前傳

引用:
原帖由 Pvt.King 於 2009-6-1 05:50 PM 發表
你地梗係無睇過mgs3額外出果d video定啦 時間對raiden來講完全唔係問題
惡搞果d丫,睇哂啦
第3代果個都唔係雷電黎,只係一個外表同佢一樣既軍官
依家講緊既係圖入面果個係咪雷電

引用:
原帖由 101653 於 2009-6-1 07:57 PM 發表
記唔記得
MGS4入面
有個劇情係講雷電重傷(比個變態佬打,把刀放JJ果個)
之後叫Solid snake搵BIG MAMA
佢話BIG MAMA曾經治療/救過佢
並將佢D血重新換過
其實會唔會同呢個疑似雷電的人有關系??
MGS入面第一個改造人

引用:
原帖由 101653 於 2009-6-1 08:10 PM 發表

2009年出現
之後重傷
做埋改造人
再重傷少左隻眼
跟住就MGS5開始(都仲係2009)

(Joking)
當你岩,咁個蛇叔點解釋先,唔好惡搞啦

引用:
原帖由 surefire0828 於 2009-6-2 05:26 PM 發表

post之前己經不斷倒緊...

呢幅圖同個頂帽骷髏頭好似好似...
好似我簽名咁
另外多謝阿公幫我整靚左個圖

發新話題