發新話題

閉起雙眼你最掛念誰 眼睛張開身邊竟是誰

我一定唔會出現
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 於 1-6-2009 16:47 發表

我試過...

佢同我老母有講有笑 (我老母不嬲都好錫佢)

而我地只係點下頭SAY個HI...
情人結婚了....新郎不是你.....

唉..聽到"感激車站裡 尚有月台能讓我們滿足到落淚"
就諗起F1時...

引用:
原帖由 kimkileo 於 1-6-2009 18:41 發表

唔係 , 佢係姊妹姐

都怪自己衰 , 讀書個陣貪玩唔識珍惜

望返轉頭先發覺成世人對自己最好果個係佢

最慘係我欠佢既多到還唔哂...

引用:
原帖由 kimkileo 於 1-6-2009 18:41 發表

你做乜咁大反應
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2009-6-1 07:41 PM 發表

你做乜咁大反應
好明顯係情人結婚了....新郎不是佢
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 小雲雲 於 1-6-2009 19:45 發表

好明顯係情人結婚了....新郎不是佢
我都係敢話

咪係 有古怪喎

人既一生最幸運係有得選擇......................但最使你痛苦同後悔既亦莫過於係選擇..........................每當你選擇後往往會後悔.....點解.....點解我會選擇依個答案....點解我唔選另一個答案..........而愛情就係其中一個表表者......常言道對你好既人不論男、女最終都唔會成為到你最後既另一姅............因為人往往唔會珍惜身邊對佢好既人................所以才會做成今日既遺憾

當然亦會有例外啦

我突然想起子華唔知邊個棟篤笑講過:『人生最大的悲劇莫過於-你愛的,你得唔到;你唔愛的,你甩唔到』

引用:
原帖由 一等兵 於 2-6-2009 18:13 發表
人既一生最幸運係有得選擇......................但最使你痛苦同後悔既亦莫過於係選擇..........................每當你選擇後往往會後悔.....點解.....點解我會選擇依個答案....點解我唔選另一個答案..........而愛 ...
我寧願果刻冇得揀 我就係因為揀左......宜家後悔一世

引用:
原帖由 B20_hk 於 1-6-2009 00:36 發表
閉起雙眼我最掛念誰 眼睛張開身邊竟是誰
感激車站裡 尚有月台曾讓我們滿足到落淚

Let me think some past experience.....

我都有共鳴…
目標太多
彈藥太少

引用:
原帖由 一等兵 於 2-6-2009 18:13 發表
人既一生最幸運係有得選擇......................但最使你痛苦同後悔既亦莫過於係選擇..........................每當你選擇後往往會後悔.....點解.....點解我會選擇依個答案....點解我唔選另一個答案..........而愛 ...
無對與錯 但有因與果 衝不開 心裡那心魔
delete

我有想都會想起一個人
但會同自己講
"無佢仲第二個好過佢"

真係騙自己= =
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

發新話題