發新話題

閉起雙眼你最掛念誰 眼睛張開身邊竟是誰

師兄有野想憑歌寄意??

最美麗長髮未留在我手 我也開心飲過酒,次次一聽到就心酸>.<

"情侶會走 剛失戀的你哭乾眼淚前來自首 寂寞因此牽我手 "呢句都好痛,仲只係岩岩過左一個月...... 好想 呀>.<

引用:
原帖由 B20_hk 於 1-6-2009 00:52 發表

或在同伴新婚的盛宴
徨徨地等待你出現

試過未?
好彩仲未,但師兄,聽下猜情尋吖~
遊戲就算輸了亦有限 難過像過山車哪麼辦
前程不管可否錦繡 加燦爛
認真地玩 全心去玩 更好玩

遊戲若有輸也就有贏 除了力氣當然也講命
明明當初貪玩 怎麼想博命
何必面青 何必太驚 快聽聽

*別當你要奮勇血戰 無論聰穎或愚笨
 猜猜情尋 雖不如人 不影響你笑臉迎人
 沒有說過你要戰勝 留下歡樂便無憾
 猜猜情尋 猜猜情尋 玩輸可以勝過別人 多一餐好教訓

前進後退不過是個夢 搖過蕩過不失個好夢 前程不管可否錦繡 都有用
目標落空 才可有空 放輕鬆
Repeat*

可以勝過別人 MMH... YEAH
Repeat*

YEAH...... 不必當真

但我諗師兄你果刻想起既,應該係"阿牛"
不能回頭 多年前早明言不能回頭
可恨在是我這一頭蠻牛
幾年來無法侍候 才和我分手

成婚之前一刻才趕到
難得你來通報才知道
往日共你追憶永遠是好
怎能預計似這般難共你同諧共老

你話只需肯做 差一剎 與我拾回舊好
不甘心 尤其這新婚 就像玩犧牲
想過搶新娘 我差點講真

歷史一刻早已將舊伴侶轉送別人
我說 別傷心 仍能恰當大方去做人
約定日後你若和他相分
拿來用你尚有餘的惻隱 憐憫
我自身的不幸 不緊要 約到明年來生

*不甘心 人人不開心
 尤其這新婚 失去我身份
 不甘心 明明不開心 就是不甘心
 不過我肯等 等一生都等 *

這都好 自小想拿到的全得到
如今我求不到才知道
我命運裡雖則當你是寶
天涯尚有更多的好情人仍然未抱

要這麼的慘酷 他不要 我再拾回舊好

Repeat *

一頭蠻牛 闖情場竟成為一頭蠻牛
慘淡在是我知不能回頭
欺騙我能約定未來回頭 我是牛我是牛

難以想像婚禮上面播左"明年今日"或者"婚禮的祝福"既情景

引用:
原帖由 小雲雲 於 1-6-2009 16:14 發表

只會令大家唸起一段段開心之後傷心既回億
始終E神D歌都係支持我到宜家既恩物......

引用:
原帖由 小雲雲 於 1-6-2009 16:43 發表

ching加油丫
多謝師兄

引用:
原帖由 於 1-6-2009 16:47 發表

我試過...

佢同我老母有講有笑 (我老母不嬲都好錫佢)

而我地只係點下頭SAY個HI...
比著我果下肯定想

引用:
原帖由 小雲雲 於 1-6-2009 19:45 發表

好明顯係情人結婚了....新郎不是佢
我都係敢話

我突然想起子華唔知邊個棟篤笑講過:『人生最大的悲劇莫過於-你愛的,你得唔到;你唔愛的,你甩唔到』

引用:
原帖由 一等兵 於 2-6-2009 18:13 發表
人既一生最幸運係有得選擇......................但最使你痛苦同後悔既亦莫過於係選擇..........................每當你選擇後往往會後悔.....點解.....點解我會選擇依個答案....點解我唔選另一個答案..........而愛 ...
我寧願果刻冇得揀 我就係因為揀左......宜家後悔一世

發新話題