57 1234
發新話題

一個女仔可以將一個 hurt 佢既人"惱"幾耐

事關我 hurt 到人....... , 個女仔係我最心愛的, 其實件事差唔多就一年

昨日, 開會個時見到佢 D friend, 佢 D friend係女仔黎, 一見面就寸寸貢, 唉!

女人可以好小器架

1.你未追佢
算啦...搵個件啦
2.你已經追左
冇野好講
3.你暗戀佢
同佢表白..唔夠膽就請佢食飯+say sorry

要嬲你可以嬲到你成家立室
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

多謝兩位先!

而家最大問題係, 佢既 friends 仲掛住起個心度, 一有機會就會當眾玩謝我

女人嬲一個人可以嬲成世
如果你地曾經有過關係,祝你好運
佢的姐妹應該會將你當做殺父仇人噤玩

睇泥師兄果次真係hurt得人地好深喎..........
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

師兄搞咩咁大獲呀

最耐係: 一世。
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 2-6-2009 18:08 發表
最耐係: 一世。
如果有下一世的,點止?
會來拿債

得罪女人?死路一條!永不超生!

Hong Kong Police Unit Anti Terrorism

引用:
原帖由 louisli 於 2-6-2009 18:19 發表

如果有下一世的,點止?
會來拿債
噤咪十世都唔完
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

不過我覺得,做旁觀的,又唔係當事人,咁多聲氣做乜?
關你叉事咩?
做咩要將人地的怨恨帶上身?

引用:
原帖由 louisli 於 2-6-2009 18:19 發表

如果有下一世的,點止?
會來拿債
咁唔係"嬲"拿喎, 直頭係恨喎......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

你做過咩泥..........唔係D風化野下話
槍勁唔勁 係睇下同個人夾唔夾姐- -+

keep 住串串下,之後變冤家,之後變..........
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

57 1234
發新話題