發新話題

一個女仔可以將一個 hurt 佢既人"惱"幾耐

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-6-2009 19:42 發表
keep 住串串下,之後變冤家,之後變..........
或者可以咁諗:
個女仔咁樣只係因為佢著緊你,佢好在乎你點解變成咁樣,佢亦都好擔心你會唔會同樣咁對佢
除此之外我真係諗唔到人地的事關佢乜事

你可以試下佢寸緊的時候突然咀埋去,可能會有火花的出現

車輪 車輪 車輪 車輪 車輪 車輪
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

係時候交待下我做錯咩事 la.............
就係.........我鐘意佢既野揚開左, 但係佢又唔鐘意我, so 覺得反感..........最錯就係我講左俾口多既人聽!

我上年參加左個 programme , 所以先識到佢
去到發佈會當日, 佢同一個佢認為信得過既男仔, and 而家寸我既女仔起到傾點處理。 其實成件事好簡單只要有一個社工, 搵埋我, 跟住去傾就搞掂!

下................認真講句
小事泥喎.......個女既唔使串人下化(除非....佢鍾意你啦 )
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 POCMarco 於 2-6-2009 21:56 發表
係時候交待下我做錯咩事 la.............
就係.........我鐘意佢既野揚開左, 但係佢又唔鐘意我, so 覺得反感..........最錯就係我講左俾口多既人聽!

我上年參加左個 programme , 所以先識到佢
去到發佈會當 ...
你係當事人,點解唔搵個女事主傾下呢,最多叫多個人旁聽囉
當然仲要同果個多口的人劃清界線
唔講都講左囉,你又唔係突登叫人唱開佢的,夠膽做,要夠膽認
死咪死囉,反正都揚左,暗不成咪明囉

引用:
原帖由 louisli 於 2-6-2009 22:03 發表

你係當事人,點解唔搵個女事主傾下呢,最多叫多個人旁聽囉
當然仲要同果個多口的人劃清界線
唔講都講左囉,你又唔係突登叫人唱開佢的,夠膽做,要夠膽認
死咪死囉,反正都揚左,暗不成咪明囉
同女事主傾過 la, 佢有可能讀女校對呢D較...., 但係佢認為係我揚開左。我亦在談話過程中, 話點解我地唔可以起埋一齊, 佢就話無謂浪費時間起佢身上!

個 programme 黎緊又有新人加入, 又有 camp, 我最驚就係起新人前落我面!

更簡單去應對,咪鬼理佢

人係好x怪的生物,你在意佢太多佢唔so 你,

你唔x理的,偏偏佢又會走埋o黎
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-6-2009 22:24 發表
更簡單去應對,咪鬼理佢

戲都做唔少.. ....跟住既火花就一發不可收拾..

個 programme 就黎開始, 我唔想舊聞被人傳!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-6-2009 22:24 發表
更簡單去應對,咪鬼理佢

我反而諗到置諸死地而後生
當個女仔再寸你,而果個女事主又在場時,大大聲好嬲咁同個女仔fd講:夠啦,我而家唔鐘意佢啦!咁得未呀?滿意未呀?
之後離開,當然活動要繼續啦,公還公私還私,唔好因為私事影響到公事,呢d 先叫man

咁樣樣,我估個女事主應該會怪責佢個fd咁多野講而搞禍左件事

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-6-2009 19:42 發表
keep 住串串下,之後變冤家,之後變..........
唔好....唔好.....唔.....好......唔好停....

引用:
原帖由 POCMarco 於 2-6-2009 22:50 發表
做d 新聞lor,等佢唔好覺得佢自己好吃香,都係一個策略
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

女人真係要嬲嬲你成世都得

唔理大事小事總之佢覺得大件事你都無運行

因為大部分女性都係感性大過理性

引用:
原帖由 louisli 於 2-6-2009 22:50 發表

我反而諗到置諸死地而後生
當個女仔再寸你,而果個女事主又在場時,大大聲好嬲咁同個女仔fd講:夠啦,我而家唔鐘意佢啦!咁得未呀?滿意未呀?
之後離開,當然活動要繼續啦,公還公私還私,唔好因為私事影響到公 ...
冷淡d話:"其實佢都唔係好吸引,又無xx,又無xx (xx自己作)",成個programme都唔洗有咩接觸,keep住做自己野la

引用:
原帖由 POCMarco 於 2-6-2009 22:50 發表
新人知左又點,咪話過左成年,你都轉左好多次畫(如果無乜人知你的感情生活的話)

發新話題