發新話題

一個女仔可以將一個 hurt 佢既人"惱"幾耐

女人可以好小器架

引用:
原帖由 HunterX 於 2-6-2009 18:08 發表
最耐係: 一世。
如果有下一世的,點止?
會來拿債

不過我覺得,做旁觀的,又唔係當事人,咁多聲氣做乜?
關你叉事咩?
做咩要將人地的怨恨帶上身?

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-6-2009 19:42 發表
keep 住串串下,之後變冤家,之後變..........
或者可以咁諗:
個女仔咁樣只係因為佢著緊你,佢好在乎你點解變成咁樣,佢亦都好擔心你會唔會同樣咁對佢
除此之外我真係諗唔到人地的事關佢乜事

你可以試下佢寸緊的時候突然咀埋去,可能會有火花的出現

引用:
原帖由 POCMarco 於 2-6-2009 21:56 發表
係時候交待下我做錯咩事 la.............
就係.........我鐘意佢既野揚開左, 但係佢又唔鐘意我, so 覺得反感..........最錯就係我講左俾口多既人聽!

我上年參加左個 programme , 所以先識到佢
去到發佈會當 ...
你係當事人,點解唔搵個女事主傾下呢,最多叫多個人旁聽囉
當然仲要同果個多口的人劃清界線
唔講都講左囉,你又唔係突登叫人唱開佢的,夠膽做,要夠膽認
死咪死囉,反正都揚左,暗不成咪明囉

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-6-2009 22:24 發表
更簡單去應對,咪鬼理佢

人係好x怪的生物,你在意佢太多佢唔so 你,

你唔x理的,偏偏佢又會走埋o黎
我反而諗到置諸死地而後生
當個女仔再寸你,而果個女事主又在場時,大大聲好嬲咁同個女仔fd講:夠啦,我而家唔鐘意佢啦!咁得未呀?滿意未呀?
之後離開,當然活動要繼續啦,公還公私還私,唔好因為私事影響到公事,呢d 先叫man

咁樣樣,我估個女事主應該會怪責佢個fd咁多野講而搞禍左件事

引用:
原帖由 POCMarco 於 3-6-2009 00:59 發表
其實我仲有好多煩腦,我駛唔駛開多個post?
分開易搵/跟d

引用:
原帖由 HugoLaLaLa 於 3-6-2009 11:28 發表

有老大咁型當然更加事半功倍啦

其實如果個女仔一d都唔鐘意樓主既話,樓主做咩佢都會覺得乞人憎,
呢家野真係好難拆...
所以我覺得我個plan work喎
如果個女仔唔鐘意你的,咪當講清楚佢一了百了囉
如果佢鐘意你的,自然就會怪佢個fd,可能會主動走埋來添

引用:
原帖由 POCMarco 於 11-6-2009 01:00 發表
死 LA, 個女仔今年返黎參加個 programe ar.........

我今次實被人玩死.......

佢同佢D friend...........
擔心咁多做咩呢?
做好自己的本份啦

發新話題