發新話題

一個女仔可以將一個 hurt 佢既人"惱"幾耐

事關我 hurt 到人....... , 個女仔係我最心愛的, 其實件事差唔多就一年

昨日, 開會個時見到佢 D friend, 佢 D friend係女仔黎, 一見面就寸寸貢, 唉!

多謝兩位先!

而家最大問題係, 佢既 friends 仲掛住起個心度, 一有機會就會當眾玩謝我

係時候交待下我做錯咩事 la.............
就係.........我鐘意佢既野揚開左, 但係佢又唔鐘意我, so 覺得反感..........最錯就係我講左俾口多既人聽!

我上年參加左個 programme , 所以先識到佢
去到發佈會當日, 佢同一個佢認為信得過既男仔, and 而家寸我既女仔起到傾點處理。 其實成件事好簡單只要有一個社工, 搵埋我, 跟住去傾就搞掂!

引用:
原帖由 louisli 於 2-6-2009 22:03 發表

你係當事人,點解唔搵個女事主傾下呢,最多叫多個人旁聽囉
當然仲要同果個多口的人劃清界線
唔講都講左囉,你又唔係突登叫人唱開佢的,夠膽做,要夠膽認
死咪死囉,反正都揚左,暗不成咪明囉
同女事主傾過 la, 佢有可能讀女校對呢D較...., 但係佢認為係我揚開左。我亦在談話過程中, 話點解我地唔可以起埋一齊, 佢就話無謂浪費時間起佢身上!

個 programme 黎緊又有新人加入, 又有 camp, 我最驚就係起新人前落我面!

個 programme 就黎開始, 我唔想舊聞被人傳!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-6-2009 22:56 發表

冷淡d話:"其實佢都唔係好吸引,又無xx,又無xx (xx自己作)",成個programme都唔洗有咩接觸,keep住做自己野la
我做 group leader, 寸我個件實會揚開我D野!

多謝各師兄, 我諗係我既往事令我諗多左

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-6-2009 23:16 發表

太多不良記錄 (just joke)
係俾人玩既次數太多

唔係好明

其實我仲有好多煩腦,我駛唔駛開多個post?

多謝各師兄師姐!請留意新post

死 LA, 個女仔今年返黎參加個 programe ar.........

我今次實被人玩死.......

佢同佢D friend...........

今日個 programme 有新人黎 interview, 佢見到我, but 冇打招呼..........

好 la, 過左成年.........佢終於同我傾番計............

上次佢D sister 起到玩我, 我扮冇野, 結果我 show 到俾人睇我好冷靜

最後, 佢代佢 D sister say sorry

你地講得好, 自己做好自己就 ok......thx all c hing

發新話題