52 1234
發新話題

另一煩惱!!! 最近搵人做工有關

另一煩惱!!! 最近搵人做工有關

其實有 D 師兄都知就係我所任職既公司請人, 起初搵個自己心儀既女仔入去 la, 一來我公司陽氣重, 二來諗住日久生情。 起初好地地, 我話晒日子時間比佢聽, 到最後我就話要絢問老細, 話遲D call 佢。

唔知我係唔係比原定時間遲左打比佢, 跟住打後個幾日, 我用 msn 搵佢又唔覆, 打比佢又唔覆(我絕對係講公事)。 唉!我真係可悲.........

可能好似二手區的買家咁囉
bid完又唔要,又唔好意思講

試下用另一個號碼的電話打比佢

咁你真係比原定時間遲左打比佢,佢嬲左你都唔奇丫

引用:
原帖由 阿Fee 於 3-6-2009 16:18 發表
咁你真係比原定時間遲左打比佢,佢嬲左你都唔奇丫
咁都好嬲呀?
佢唔打比你你可以打比佢架嘛,我覺得唔係呢個原因既...

引用:
原帖由 louisli 於 3-6-2009 16:21 發表

咁都好嬲呀?
佢唔打比你你可以打比佢架嘛,我覺得唔係呢個原因既...
咁都好嬲呀? << 我都係咁諗...
如果有心做o個份工應該佢主動d搵你...

唉! 而家 D 青少年, 個個冇責任感之餘, 個個都為左玩!

咪係.....無理由人地幫你仲要緊張埋你果份
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 louisli 於 3-6-2009 13:37 發表
可能好似二手區的買家咁囉
bid完又唔要,又唔好意思講

試下用另一個號碼的電話打比佢
唔 work wo

引用:
原帖由 POCMarco 於 3-6-2009 18:09 發表

唔 work wo
咁唔駛咁著緊啦
無理由皇帝唔急太監急既~
keep返一日call佢一次啦,最好選lunch time,可能人地都唔得閒呢

引用:
原帖由 louisli 於 3-6-2009 18:16 發表

咁唔駛咁著緊啦
無理由皇帝唔急太監急既~
keep返一日call佢一次啦,最好選lunch time,可能人地都唔得閒呢
唔記得講, lee 單過左成個體拜......sorry......

請問你通知左班同事你霖佢未 ?

如果唔係咪盞一班狗公湧埋去 , 而家可能塞翁失馬 ~

個問題係,你會唔會太一廂情願覺得一定請佢??
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 3-6-2009 23:37 發表
個問題係,你會唔會太一廂情願覺得一定請佢??
原本老細話冇問題, 但係見佢冇交袋就覺得佢信唔過

引用:
原帖由 於 3-6-2009 23:00 發表
請問你通知左班同事你霖佢未 ?

如果唔係咪盞一班狗公湧埋去 , 而家可能塞翁失馬 ~
哈哈, 我公司得男人兩個, 只不過驚D客 je

唉, 佢有可能 MSN 都 block 左我, 因為佢成日冇 online.......

52 1234
發新話題