發新話題

另一煩惱!!! 最近搵人做工有關

師兄你都好無女人緣wor

引用:
原帖由 Boniface 於 4-6-2009 15:43 發表
兒女情少,風雲氣多
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 Boniface 於 4-6-2009 15:43 發表
師兄唔駛一針見血

其實我之前被人追過, 但係覺得佢煩, 所以飛左人, 可能咁樣就有報應

其實得罪講,師兄你未免又天真又傻,我套理論未必套用到響每一行業
不過我以前做果間公司我請人例必唔會請情侶同埋心儀既一定分開部門,我做零售的
一黎大家會心散影響工作,二黎唔多唔少會偏私,而且比較易招閒言閒語,所以即使兩個幾做得野我都唔會PART埋一PAIR做野
而且照你咁講個女仔俾你老闆請左返黎,佢如果有咩唔掂你咪拿屎上身?追女仔唔係咁追,你咁既心態點解唔捉佢去個密室等佢鐘意你為止?
呢過第個方法進攻啦師兄

引用:
原帖由 亞延 於 7-6-2009 19:52 發表
其實得罪講,師兄你未免又天真又傻,我套理論未必套用到響每一行業
不過我以前做果間公司我請人例必唔會請情侶同埋心儀既一定分開部門,我做零售的
一黎大家會心散影響工作,二黎唔多唔少會偏私,而且比較易招閒言閒語, ...
而家我連佢個人都搵唔到 ar!!!!

引用:
原帖由 POCMarco 於 7-6-2009 20:19 發表

而家我連佢個人都搵唔到 ar!!!!
重有好多樹
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 7-6-2009 20:25 發表

重有好多樹
咁又係 , but 我與女冇緣 , 同埋犯了有野唔食罪

引用:
原帖由 POCMarco 於 7-6-2009 20:39 發表

咁又係 , but 我與女冇緣 , 同埋犯了有野唔食罪
雖然有時要睇送食飯,但都唔係有邊樣食邊樣既,~慢慢黎啦師兄,你唔急既時候又會爬出黎等你

師兄, 承你貴言

剛剛見到個女仔 online, but no reply......

引用:
原帖由 POCMarco 於 8-6-2009 15:23 發表
剛剛見到個女仔 online, but no reply......
證明佢冇block你先, 冇reply可能係行開左姐......

引用:
原帖由 Reddevil 於 8-6-2009 15:38 發表

證明佢冇block你先, 冇reply可能係行開左姐......
下.....我留言了....

仲未 reply ar...........

我寄了封 e-mail 出去了, 內容係:
您好,
其實我在想, 我們間是否有誤會呢? 為何我之前找你, 你也不回覆我?
Marco
-------------------------------------------------------------------------------

不知佢點回應

引用:
原帖由 POCMarco 於 8-6-2009 16:16 發表
我寄了封 e-mail 出去了, 內容係:
您好,
其實我在想, 我們間是否有誤會呢? 為何我之前找你, 你也不回覆我?
Marco
-------------------------------------------------------------------------------

不知佢點 ...
no response,為病人進行心外壓(joking)

你用呢個方式,不如用其他途徑打探下佢la

發新話題