發新話題

另一煩惱!!! 最近搵人做工有關

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 9-6-2009 00:44 發表

no response,為病人進行心外壓(joking)

你用呢個方式,不如用其他途徑打探下佢la
承你貴言, 真係到而家都 no response

引用:
原帖由 POCMarco 於 9-6-2009 00:56 發表

承你貴言, 真係到而家都 no response
唔係人人日日都check e-mail
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 9-6-2009 02:32 發表

唔係人人日日都check e-mail
我就係唔係日日check既人....

引用:
原帖由 kimkileo 於 9-6-2009 19:39 發表

我就係唔係日日check既人....
same here
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 POCMarco 於 3-6-2009 13:32 發表
其實有 D 師兄都知就係我所任職既公司請人, 起初搵個自己心儀既女仔入去 la, 一來我公司陽氣重, 二來諗住日久生情。 起初好地地, 我話晒日子時間比佢聽, 到最後我就話要絢問老細, 話遲D call 佢。

唔知我係唔係比 ...
我都有差唔多情況, 一切順利....點知有一日他比左張相我睇....係她同一個細路仔同細路囡既相....

引用:
原帖由 飛哥仔 於 9-6-2009 20:05 發表

我都有差唔多情況, 一切順利....點知有一日他比左張相我睇....係她同一個細路仔同細路囡既相....
表弟表妹

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 9-6-2009 20:15 發表

表弟表妹
我都想.....她勁靚, 有身材, 仲有對仔囡.......

引用:
原帖由 飛哥仔 於 10-6-2009 01:01 發表

我都想.....她勁靚, 有身材, 仲有對仔囡.......
一早被人標左會.....

到而家都 no response

引用:
原帖由 POCMarco 於 11-6-2009 00:58 發表
到而家都 no response
我有d e-mail,一個月都未必開一次,因為o個d 只係for 開forum acc用

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 11-6-2009 01:44 發表

我有d e-mail,一個月都未必開一次,因為o個d 只係for 開forum acc用
我厲害過你....我係有email a/c係一季先check一次

師兄,搵過個啦

佢無  la la 又應我 la

引用:
原帖由 POCMarco 於 15-6-2009 22:29 發表
佢無  la la 又應我 la
人地咁o岩check開je

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 15-6-2009 22:39 發表

人地咁o岩check開je
唔係, 係起 msn 到傾緊....

發新話題