發新話題

唔知系咪新手的新手買槍

樓主不如講下你覺得之前用過o既槍有咩唔好先啦

多謝咁多位c兄比的意見
諗諗下好似g36c真系唔錯(不過會同好多人撞槍 )
我諗買就買國狗(我系一個窮家弟子 )

引用:
原帖由 ericng94 於 23-6-2009 20:50 發表
多謝咁多位c兄比的意見
不過小心G36C可能會"前重後輕"

jg g36c is cheap and good!!!

引用:
原帖由 亞爾多 於 2009-6-23 08:52 PM 發表

不過小心G36C可能會"前重後輕"
系因為前置電的問題???

引用:
原帖由 ericng94 於 23-6-2009 21:15 發表

系因為前置電的問題???

加上尾托空心比較輕
所以我擔心會前重後輕

引用:
原帖由 ericng94 於 23-6-2009 20:50 發表
多謝咁多位c兄比的意見
買國狗g36既話我覺得最好自己識或者朋友識整槍先,
上次我朋友幫朋友整, 整2支g36, 兩支都話要執位, 總之就係話以後呢d野咪搞...
其實玩具槍黎黎去去都係個幾支, 大路個幾支既話一場game總有幾支係側邊, 其實都好架, 打打下打晒d夾仲可以叫隊友掉隻黎用

希望幫到師兄你

y don't g36k ?

sounds better ~

引用:
原帖由 mozcardking 於 2009-6-23 09:55 PM 發表

買國狗g36既話我覺得最好自己識或者朋友識整槍先,
上次我朋友幫朋友整, 整2支g36, 兩支都話要執位, 總之就係話以後呢d野咪搞...
其實玩具槍黎黎去去都係個幾支, 大路個幾支既話一場game總有幾支係側邊, 其實 ...
整槍自己都識少少
但系c兄...我想問執d咩位???
唔系幾明要執咩位

個人認為 ...
MP5A5 la ...
岩哂你身形 ~
想貫國狗ga就金弓 la ...
想要特別D ga 可以入手blo black ga 國狗MP5 ~
好正 ~~
加返紅點 ...  wow

you can chang m4 stock...

引用:
原帖由 ericng94 於 24-6-2009 12:59 發表

整槍自己都識少少
但系c兄...我想問執d咩位???
唔系幾明要執咩位
我記得我朋友個次好似係話個ball 箱入面d 位唔岩, 兩邊唔對稱好似話係
總之我覺得支槍信唔信得過重要過支槍好唔好用, 上次見過位師兄岩岩買左支槍落場, 打唔夠幾場壞左, 無得搞, 全日就打手槍

希望幫到師兄你

引用:
原帖由 mozcardking 於 2009-6-24 09:39 PM 發表

我記得我朋友個次好似係話個ball 箱入面d 位唔岩, 兩邊唔對稱好似話係
總之我覺得支槍信唔信得過重要過支槍好唔好用, 上次見過位師兄岩岩買左支槍落場, 打唔夠幾場壞左, 無得搞, 全日就打手槍

希望幫到師兄你
我都試過
買左支槍
去到試槍區...發現條電線

ZA枝P90都唔錯丫

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2009-6-25 01:05 PM 發表
ZA枝P90都唔錯丫
我聽講一般......

發新話題