發新話題

CGF Gun & Girl 影會..Round 1

眼見原來CGF玩影相嘅人到唔少....呀積夫帥兄又指名小弟搞次影想活動......嘅然如此....搞!!!!

日期 : 7月11 or 12(星期六 or 日)
時間 : 影3~4 hrs 大家話事...
地點 : 魔星(有無期他提意?)
女Model : 1名
姓名 : Yung
身高 : 155
體重 : 85lbs
做型 : 由於時間關係..兩個look差唔多啦....大家一齊研究吓...........可作較性感做型......
影師人數 : 4個差唔多啦.....驚佢應負唔到咁多人(其實大家唔介意多D都得)
收費 : 大家夾返$500比model就ok啦...(我唔會收的, 大家嗰日直接比佢得啦)

睇辨

有無興趣??

日期 : 7月12(星期日)下午2:00-6:00吧.......Mode錢的方面多小也不是問題,我可揸車上山,車可坐6人
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

倒轉set返個deadline先........
下星期一好定晒日期同時間, 同最重要係咪成行!!!
因為我要約囡囡................

做型同人數可以遲D confirm....

呢d日子o係戶外就真係
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 queen 於 3-7-2009 01:20 發表
倒轉set返個deadline先........
下星期一好定晒日期同時間, 同最重要係咪成行!!!
因為我要約囡囡................

做型同人數可以遲D confirm....
你想幾多人一齊去?我有兩三個朋友一定ok的,日期今日訂都ok了..............當然,如當天落雨就唔得la

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 3-7-2009 01:42 發表
呢d日子o係戶外就真係
好在我架新車很夠冷氣,影到熱就上車坐囉

引用:
原帖由 亞龍 於 3-7-2009 01:42 發表

你想幾多人一齊去?我有兩三個朋友一定ok的,日期今日訂都ok了..............當然,如當天落雨就唔得la
一個Model.....對5 ~ 6個...(唔好計我, 我做場務...)都差唔多啦.....

洗唔洗留個位比Mr. 積夫??

引用:
原帖由 queen 於 3-7-2009 01:48 發表

一個Model.....對5 ~ 6個...(唔好計我, 我做場務...)都差唔多啦.....

洗唔洗留個位比Mr. 積夫??
呢樣我冇意見.....就先當我加我的朋友,合共三個吧

queen兄,係每人夾$500蚊還是全部人夾$500蚊呀?

我11號就一定唔得,要返工,12號我要問准我大人先....

小弟的50D未入手,到時幫大家做下鏡僮,間唔中拎部S3is出來偷影下,大家唔准笑我o架...
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

引用:
原帖由 積夫 於 3-7-2009 01:57 發表

小弟的50D未入手,到時幫大家做下鏡僮,間唔中拎部S3is出來偷影下,大家唔准笑我o架...
大家夾返$500比model

$500影3-4個有得諗wor
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

大家唔嫌我煩的話,我好想跟各位師傅學下野....

引用:

每人夾$500蚊.....大家肯又唔驅呀.....係全部人夾埋$500蚊............唔洗驚......

唔洗驚...有時機仔都會有驚喜!!!

12號OK, permission gained

引用:

我當日可借部50D/24-70 L及70-200 2.8L給你玩下,不過你要帶自己的CF

嘩....龍哥哥~~~~~~~

希望12號之前部50D有貨返喇,到時就淨係借鏡比我得了~~~~

發新話題