62 12345
發新話題

[發老脾,歡迎惡搞]電燈膽

[發老脾,歡迎惡搞]電燈膽

大家點睇電燈膽呢....
我今日有一個經歷

話說同女朋友拍拖無耐,佢平時家教好嚴,好難先約到出街
今日佢呀媽終於肯放人啦,咁朝早約佢行街睇戲啦

咁朝早等佢,好啦,問題出現
佢個孖生家姐無啦啦彈出黎,無啦啦話佢男朋友放佢飛機
要跟埋一齊行

整鬼你,男朋友放你飛機唔好整亂人地個局呀!!!
拍左拖一個月都未有,第一次可以著便服出街睇戲,就係到阻我大事
搞到今日我同女朋友講野下下都就主就主....

我仲要成日係到忍....火都黎埋

佢家姐約唔到都唔比你地好過

引用:
原帖由 亞爾多 於 3-7-2009 16:31 發表
佢家姐約唔到都唔比你地好過
最衰佢家姐放晒d怨氣落我同我女朋友度

引用:
原帖由 wonglk 於 3-7-2009 16:34 發表

最衰佢家姐放晒d怨氣落我同我女朋友度
你又唔可以鬧佢

引用:
原帖由 亞爾多 於 3-7-2009 16:36 發表

你又唔可以鬧佢
所以我一直忍...忍忍忍,忍屎忍屁咁忍
返到黎先係到發洩

孖生家姐...same outlook of your GF

引用:
原帖由 queen 於 3-7-2009 16:40 發表
孖生家姐...same outlook of your GF
如果岩岩識就分唔到(老老實實,我之前一直以來都分唔到...係呢年先分到)
如果識得耐就知點分
分別都好大

回覆 7# 的帖子

有95%似樣?

1皇2后玩3P....

孖生姊妹丼.......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

That's is the dream of a lot of Male animal la........

Twins........

再講落去我驚佢以後唔敢上CGF

引用:
原帖由 亞爾多 於 3-7-2009 17:19 發表
再講落去我驚佢以後唔敢上CGF
Ok....but really...the main thing is make a good relationship with her sister.....

But for me...............

學我以前咁,一野溝晒兩件。

放心,大家腦入面所諗既野我都有諗過
嚇我唔死既,小意思 (講到明可以惡搞麻)
似樣有93%啦,但性格行為唔似

一野追晒兩個女仔...我冇咁高道行

62 12345
發新話題