發新話題

電腦PhotoShop

不錯看,如果不留意光影位的話,還以為是真的.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

好多謝咁多位師兄錯愛,張photoshop相係我朋友用十分鐘倒做出黎,佢話啲效果唔係太好,如果我俾佢啲相有更大像數就會好好多。
先撩者賤,打死無怨。

回覆 #1 AJM 的帖子

架直昇機唔多襯
不過執得幾好
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 3-4-2007 05:36 發表
架直昇機唔多襯
不過執得幾好
點解唔襯?
先撩者賤,打死無怨。

回覆 #19 AJM 的帖子

If Blackhawk and super puma should be better.
You also consider the goverment building for background.

Overall, 95 marks

引用:
原帖由 B20_hk 於 3-4-2007 22:46 發表
If Blackhawk and super puma should be better.
You also consider the goverment building for background.

Overall, 95 marks
Thanks for your compliment! But the helicopter in the background is a EC-155 B1 from GFS.
先撩者賤,打死無怨。

幾可亂真喎,sir

but,就算真係企係架直升機前面影的相對你黎講要又有幾難呀...超

引用:
原帖由 b.jam 於 4-4-2007 03:07 發表
but,就算真係企係架直升機前面影的相對你黎講要又有幾難呀...超
你隻眼好番晒未?
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 b.jam 於 4-4-2007 03:06 發表
幾可亂真喎,sir
多謝! 回復正常未? 加油!

先撩者賤,打死無怨。

隻眼好番好耐啦但睇野都係無咁好....
回復正常未...唔知呀,我諗我未,都唔知幾時先可以用當日你識的那個我再見你地

回覆 #19 AJM 的帖子

感覺有少少怪
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 4-4-2007 05:32 發表
感覺有少少怪
咁張相係合成,一定有啲怪。
先撩者賤,打死無怨。

少弟愚見,可能因為2張相的的noise 唔同,睇落似out focus後清前濛,如果模糊化/加d noise o係後面會好d;b84
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 4-4-2007 13:33 發表
少弟愚見,可能因為2張相的的noise 唔同,睇落似out focus後清前濛,如果模糊化/加d noise o係後面會好d;b84
多謝寶貴意見。
先撩者賤,打死無怨。

發新話題