發新話題

[認真] 好驚要留班

好驚要留班

而家停左課,我地學校家長日just約見部分同學的家長,我要番去見家長,而家真係好驚要留班~
我而家好驚番班呀,我問過我班主任我要唔要留班,佢答我"以後生生性性做人呀"佢咁答真係玩死我,唔知佢想點~
但係我地學校留班要"操行唔合格/主科平衡分唔合格/全學期缺席15日"
我班主任就話如果衰以上一樣就有機會留,兩樣就好大機會留,三樣就死硬~
我上學期操行哀好多野都c-,下學期操行都還可以,上下學期成積都ok,都係得宗教科唔合格,上下學期冇缺席~

上學期

下學期(e張唔係最新,頌有兩個優點)

如果我咁o既情況,大家覺得大唔大機會留班?
我中二升中三,如果原校留班,可唔可以去其他學校升中三?我多數都係成績ok,操行唔得

....你...算吧啦........................

引用:
原帖由 evanlee0823 於 5-7-2009 11:17 PM 發表
....你...算吧啦........................
咁大鑊

引用:
原帖由 Anonymous 於 5-7-2009 23:16 發表
而家停左課,我地學校家長日just約見部分同學的家長,我要番去見家長,而家真係好驚要留班~
我而家好驚番班呀,我問過我班主任我要唔要留班,佢答我"以後生生性性做人呀"佢咁答真係玩死我,唔知佢想點~
但係我地學校留班 ...
如果你要留班,我可能會比人踢出校

引用:
原帖由 蕉皮 於 5-7-2009 11:20 PM 發表

如果你要留班,我可能會比人踢出校
我係band2頭o既學校 wor

引用:
原帖由 24632198 於 5-7-2009 23:21 發表

我係band2頭o既學校 wor
我係band2

驚死喇咩 !!

你個D 優點根本微不足道

引用:
原帖由 於 5-7-2009 11:24 PM 發表
驚死喇咩 !!

你個D 優點根本微不足道
我都知

我係band3
我全部科目有一半唔合格

http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

坦白講師兄留班都無可厚非啦

不過噤其實小弟讀書年代係唔會交功課但都無過留班

嘩!你真係要小心d

我當年識個人就係炒左操行留班

引用:
原帖由 Mr.X 於 5-7-2009 23:24 發表
我係band3
據說冇人問過你
你自揭底牌做乜鬼

x神你邊間呀

噤咪係~~~~~
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]