發新話題

[認真] 好驚要留班

當初為自己好Q 型ar ~~型到底 玩到底啦,做得出預左. 驚咩野名ar!  
想去第d學校升?? 你張transfer見得人咩!?
F3...學外吸煙...  good luck for the rest of you life

引用:
原帖由 24632198 於 5-7-2009 23:45 發表
如果咁可唔可以去第二d學校升?
我諗住東家唔打打西,西家唔打,去打鑊東家
如果諗住轉校就唔駛諗留唔留班啦
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

真係有冇攪錯 ... 返學準時都有優點 ... 咩學校黎嫁 , 乜準時唔係本份黎嫁咩 ?
你食得煙就預左比人地記缺點嫁啦 , 你 e + 比人地留班係話你仲可以返轉頭 , 比你升就真係以為自己好勁 , 夠料上 ... 我自問係 band 2 尾 3 頭都唔係特別好果一堆 , 但起碼都交到功課唔遲到呀 ! 中二就學人食煙 , 幾時食到大 ... 食煙仲要係食屋企人的錢 ... 真係死不xx 呀 ...

引用:
原帖由 黑田一真 於 6-7-2009 12:02 AM 發表
其實點解要食煙????型???
其實同fd係水運會果時,偷偷出左去,我果時試下,抽左一啖

師兄~~~~~唔會一啖就捉到掛

引用:
原帖由 24632198 於 6-7-2009 00:06 發表

跟住老師殺到.....

作為理科人, 吸煙係我打死都唔會做嘅事之一....D後果實在太得人驚....

引用:
原帖由 samXsum 於 6-7-2009 00:01 發表
真係有冇攪錯 ... 返學準時都有優點 ... 咩學校黎嫁 , 乜準時唔係本份黎嫁咩 ?
你食得煙就預左比人地記缺點嫁啦 , 你 e + 比人地留班係話你仲可以返轉頭 , 比你升就真係以為自己好勁 , 夠料上 ... 我自問係 band 2  ...
十分同意, 做好本份都有優點, 真係本末倒置

照咁睇, 樓主再咁落去, 到最後只係成為社會寄生虫,
荒廢學業, 日日虛度光陰, 等呀媽老豆俾錢去買煙仔
重擔心留唔留班? 擔心下有無未來先啦!

引用:
原帖由 24632198 於 6-7-2009 00:06 發表

係呀, 最陰公, 最無辜係你,
一睇就知你係年青有為,奮勇上進,
真係社會明日希望

引用:
原帖由 zeta 於 6-7-2009 00:08 發表

跟住老師殺到.....

作為理科人, 吸煙係我打死都唔會做嘅事之一....D後果實在太得人驚....
唔好意思拉開一下話題

做實驗時食煙同用上咗鏜既槍打自己一樣.................

引用:
原帖由 一等兵 於 6-7-2009 00:13 發表

唔好意思拉開一下話題

做實驗時食煙同用上咗鏜既槍打自己一樣.................
為免我果班隨時打爛野嘅同學整死我
我已經係用BOLLE X-500做LAB GOGGLE

引用:
原帖由 一等兵 於 6-7-2009 12:08 AM 發表
師兄~~~~~唔會一啖就捉到掛
我又係有人報串

如果師兄成日俾人報串就要反思"人際關係"
BUT都係果句"年紀噤細就咪食煙啦"

引用:
原帖由 24632198 於 6-7-2009 12:19 AM 發表

我又係有人報串
黑人憎?

重怪人地報串?
你自己偷走出去, 重要去試吸煙,
自己錯在先,
重要怪人地?
報串 同 偷走+吸煙, 兩者比較, 邊個先係錯?

發新話題