發新話題

[認真] 好驚要留班

引用:
原帖由 RANGER 於 6-7-2009 00:23 發表

黑人憎?
應該係人緣好先岩,
如果無人話俾老師聽,
佢又點會知道吸煙係錯?

樓主應該多謝佢先岩

回覆 41# 的帖子

haha~我都試過咁做。結果比老師照肺。

得罪d講句,你唔改你d觀念
你去到邊一間中學既下場都係一樣
自己做錯左,無反醒不特止
重好掛人地報串搞到你比人記缺點
中三吸煙好o岩?
欺凌同學又係一件正確既事 ?

引用:
原帖由 24632198 於 5-7-2009 23:45 發表
如果咁可唔可以去第二d學校升?
我諗住東家唔打打西,西家唔打,去打鑊東家
你渣住張咁既成績表

影響既除左係你既升班之外 , 仲有機會影響埋你第日既前途

如果中一中二都好地地 , 我勸你不如洗心革面 , 留一年執靚仔佢

唔得既 , 你剩返個兩年自己好自為之

樓主一定冇睇過呂sir既故事....
轉校我就唔建議啦....東家唔打打西家?
係人簡你唔係你簡人,除非你做左達神
死死地留一年執好張成績表仲好
留班唔係錯,但係死橕就

引用:
原帖由 SkyLinE 於 5-7-2009 23:29 發表
派膠
收番埋你d 膠,cgf唔玩高登o個套
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 高!高!高! 於 5-7-2009 23:42 發表
超~!一係就型到底,玩到底~
依家先o黎驚~?!
早知今日,可必當初~
x2

況且,留班je,又唔係d 咩大件事,比人踢出校實有學校收你ga la
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

我只會講不予至評..... ...好好諗清楚餅爺講乜......

引用:
原帖由 Mr.X 於 5-7-2009 23:24 發表
我係band3
我全部科目有一半唔合格
咁你就真係要檢討下啦...band 1一半唔合格都唔緊要...只要唔係捧旦hkcee應該都可以五科pass......
你依家就一半唔合格....你諗定將來做乜野工仲好啦

引用:
原帖由 samXsum 於 6-7-2009 00:01 發表
真係有冇攪錯 ... 返學準時都有優點 ... 咩學校黎嫁 , 乜準時唔係本份黎嫁咩 ?
你食得煙就預左比人地記缺點嫁啦 , 你 e + 比人地留班係話你仲可以返轉頭 , 比你升就真係以為自己好勁 , 夠料上 ... 我自問係 band 2  ...
係wo
準時番學都有優點
點解會咁ga?

我自己唔係鼓勵人地抄功課

BUT有乜理由欠交架!?
抄完交又好捱通頂做又好死都死到份功課比人啦

最憎D人..衰左先黎知驚..係學校又扮晒野咁.!
你連蝦人都做得出.咁洗咩怕留級.好多學位就係咁樣浪費左!

做個文官已經唔使諗,
你犯果d又咁雞毛蒜皮,
去d暗黑社團做個武官又未夠班,
你話典算~?!
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 6-7-2009 23:11 發表
做個文官已經唔使諗,
你犯果d又咁雞毛蒜皮,
去d暗黑社團做個武官又未夠班,
你話典算~?!
你真形容得好.....

發新話題