發新話題

[認真] 好驚要留班

我記得我中學咁多年來好似冇乜點做過功課...

me too
果時留堂咪同d女同學打下波囉~~~~不知幾開心

不過依家先黎後悔呢
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 ZaMaR 於 7-7-2009 14:14 發表
要計分果D咪交足囉....

唔計喇WO....

引用:
我抄人d 數抄到可以知道人地氣數錯左,但我自己改左唔話比佢知lor
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
其實我係中四五係冇交過功課....

估唔到個個都係唔太鍾意交功課哦

引用:
原帖由 一等兵 於 7-7-2009 21:56 發表
估唔到個個都係唔太鍾意交功課哦
你識有人好鍾意交功課架...介紹吓俾我識

我中5都無點交過功課...除咗大野...
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 surefire0828 於 7-7-2009 22:12 發表

你識有人好鍾意交功課架...介紹吓俾我識

我中5都無點交過功課...除咗大野...
識只會準時交功課唔會鍾意交功課...................

死.........我中一至中五都唔遲交多過5次....
我太乖了...
不過次次都係咁趕deadline.........................
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

而家都趕緊deadline.........
聽日present................嗚哇............
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

引用:
原帖由 zachary 於 7-7-2009 22:20 發表
死.........我中一至中五都唔遲交多過5次....
我太乖了...
不過次次都係咁趕deadline.........................
小學至中學都唔準時
中學直情小交到呢

引用:
原帖由 101653 於 7-7-2009 06:43 發表

我中一果時開學頭果個星期已經兩個大過
我間係唔係都記

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 7-7-2009 22:49 發表

我間係唔係都記
我係果時唔記得阿副校長講過我D咩
跟住食晏果時衝左落教員室打X佢再拖佢去校長室同校長嘈

引用:
原帖由 101653 於 8-7-2009 00:26 發表

我係果時唔記得阿副校長講過我D咩
跟住食晏果時衝左落教員室打X佢再拖佢去校長室同校長嘈
我試過標槍標中隔離學校校長架車
小過

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 8-7-2009 00:30 發表

我試過標槍標中隔離學校校長架車
小過
有心定無意sin??

發新話題