發新話題

[認真] 好驚要留班

好驚要留班

而家停左課,我地學校家長日just約見部分同學的家長,我要番去見家長,而家真係好驚要留班~
我而家好驚番班呀,我問過我班主任我要唔要留班,佢答我"以後生生性性做人呀"佢咁答真係玩死我,唔知佢想點~
但係我地學校留班要"操行唔合格/主科平衡分唔合格/全學期缺席15日"
我班主任就話如果衰以上一樣就有機會留,兩樣就好大機會留,三樣就死硬~
我上學期操行哀好多野都c-,下學期操行都還可以,上下學期成積都ok,都係得宗教科唔合格,上下學期冇缺席~

上學期

下學期(e張唔係最新,頌有兩個優點)

如果我咁o既情況,大家覺得大唔大機會留班?
我中二升中三,如果原校留班,可唔可以去其他學校升中三?我多數都係成績ok,操行唔得

引用:
原帖由 evanlee0823 於 5-7-2009 11:17 PM 發表
....你...算吧啦........................
咁大鑊

引用:
原帖由 蕉皮 於 5-7-2009 11:20 PM 發表

如果你要留班,我可能會比人踢出校
我係band2頭o既學校 wor

引用:
原帖由 於 5-7-2009 11:24 PM 發表
驚死喇咩 !!

你個D 優點根本微不足道
我都知

引用:
原帖由 黑田一真 於 5-7-2009 11:26 PM 發表
你係學校蝦同學仔????
人人睇法唔同,我呀sir就覺得係,我地就覺得係玩
話說我地玩一d打黎打去o既遊戲,大家都玩得好開心(去報串比人蝦果個都係),跟住有條友唔知點解去左報串,搞到大家都記雙缺,報串果個人就記一個缺點

如果咁可唔可以去第二d學校升?
我諗住東家唔打打西,西家唔打,去打鑊東家

引用:
原帖由 黑田一真 於 6-7-2009 12:02 AM 發表
其實點解要食煙????型???
其實同fd係水運會果時,偷偷出左去,我果時試下,抽左一啖

引用:
原帖由 一等兵 於 6-7-2009 12:08 AM 發表
師兄~~~~~唔會一啖就捉到掛
我又係有人報串

好采今次爆冷~
升到f.3
今之之後我認定左我讀果間係垃圾學校

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 8-7-2009 12:43 AM 發表

無意
鐵餅都試過

我地試過拎個垃圾筒上天台車落去添
你咁英勇o既
你搞到我心陏陏想玩下tim

發新話題