63 12345
發新話題

女人味

女人味

大家鐘意邊隻味道多D...??

以下的頭兩張相片,唔係我影的,我只係幫朋友做相片處理

附件

8-7-2009 23:46

8-7-2009 23:46

我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

第2張
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 一等兵 於 8-7-2009 23:48 發表
第2張
X2

引用:
原帖由 POCMarco 於 8-7-2009 23:50 發表

X2
X3

引用:
原帖由 1233 於 8-7-2009 23:53 發表

X3
X4
有小小似官思娜

第2張wram d 似有女人味

不過我傾向第一張有型格d的感覺(可以的就tune少少d 暗位,衫同背景"癡"底"癡"得好勁)
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-7-2009 23:56 發表
第2張wram d 似有女人味

不過我傾向第一張有型格d的感覺(可以的就tune少少d 暗位,衫同背景"癡"底"癡"得好勁)
癡"底"係我朋友唔識打燈,但以一個學左用單反三個月黎講,以+分唔錯了.........

點講都係No.2

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

大家睇女睇得咁開心,就送多一張我自己影的比大家睇

附件

9-7-2009 00:09

俾多張啦

好多狼啊......

引用:
原帖由 路比 於 8-7-2009 23:55 發表

X4
有小小似官思娜
X 5

第一張個POST冇咁吸引...
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

十分唔錯的作品 ..........,唯頭兩張光暗動態範圍不太夠廣,以致"死白"過强(後製有點過重........??用乜嘢DSLR........??)

第三張較正常,如model 左面打反光多些則更好...........(左面加一點眼神光更佳.....)

model 頗美,唯太年輕,略嫌女人味不太足夠........................
happy shooting

i" ll be back..........

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 亞爾多 於 9-7-2009 00:28 發表
好多狼啊......
你唔係.......

引用:
原帖由 一等兵 於 9-7-2009 00:39 發表

你唔係.......
我唔係啊......

63 12345
發新話題