發新話題

mp7 問 ><"

引用:
原帖由 皇家御貓 於 5-4-2007 13:10 發表

你幫襯邊樹~ ?
佢話識人攞貨,我都唔知佢邊處買,有折咪得囉...
先撩者賤,打死無怨。

回覆 #16 AJM 的帖子

Made in China ?

引用:
原帖由 kelvinngrub 於 5-4-2007 20:45 發表
Made in China ?
YES!!!!
先撩者賤,打死無怨。

有冇得幫手拿枝?

引用:
原帖由 Kira 於 5-4-2007 21:15 發表
有冇得幫手拿枝?
點解?
先撩者賤,打死無怨。

唔爭得果幾十蚊下話~
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 6-4-2007 00:41 發表
唔爭得果幾十蚊下話~
又唔洗我動身,又有朋友送到我門口。Why not???
先撩者賤,打死無怨。

回覆 #1 kelvinngrub 的帖子

吾要求火力及射程的話,我支馬老二改彈弓及打8.4v1500mah細電都幾爽架,
mp7同k仔比,打近距戰會靈活d,因mp7輕身d,但鏈甲比k仔少50飛及火刀&射頻較弱,
如題話你已有支famas作主兵器,如你想同時帶多支槍落場作副槍or士啤,國產mp7可是一個選擇,
但如你想用mp7打足全日又要狂full,除非你最有兩三舊電(一電full1500飛~2000左右)or改外接千幾mah的電池,否則...放棄吧......

引用:
原帖由 AJM 於 5-4-2007 15:18 發表

佢話識人攞貨,我都唔知佢邊處買,有折咪得囉...
都係爭果十零廿蚊
本來無一物, 何處惹塵埃

回覆 #23 tam_sir 的帖子

朋友,

咁你成枝 "馬老二" mp7 執完幾錢 lei 請問 ?

引用:
原帖由 tam_sir 於 6-4-2007 01:03 發表
吾要求火力及射程的話,我支馬老二改彈弓及打8.4v1500mah細電都幾爽架,
mp7同k仔比,打近距戰會靈活d,因mp7輕身d,但鏈甲比k仔少50飛及火刀&射頻較弱,
如題話你已有支famas作主兵器,如你想同時帶多支槍落場作 ...
i have the same idea to mod the mp7 like yours. how many rounds you have fired after this mod? are there any parts you have put in?? thx a lot

引用:
原帖由 14692 於 6-4-2007 05:37 發表

都係爭果十零廿蚊
都夠我呢啲貧戶食兩餐。
先撩者賤,打死無怨。

回覆 #25 kelvinngrub 的帖子

二手mp7  $750,
"馬老二"外接電池箱  $138,
"九波" 強化彈弓  $60,
細電插  $5

一千有找........貴......

回覆 #26 marcowong 的帖子

支野未正式落場打過,但試槍就打左400飛左右,
我估如果舊8.4電充1500mah的話,應該可打一日

但有很多言論指國產的mp7故障率比一般的國產高,而且零件不能和馬記互換的.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

發新話題