29 12
發新話題

美佬一問~~

美佬一問~~

我想問美佬係用咩手槍架???

1911 or M9
目標太多
彈藥太少

引用:
原帖由 siumingsiusiu 於 4-4-2007 21:32 發表
1911 or M9
得呢兩隻???

引用:
原帖由 sotherefor 於 4-4-2007 21:34 發表

得呢兩隻???
those two types of pistol only for G.I. as I know.
目標太多
彈藥太少

引用:
原帖由 siumingsiusiu 於 4-4-2007 21:38 發表

those two types of pistol only for G.I. as I know.
哦哦…唔該晒你啊~~

引用:
原帖由 sotherefor 於 4-4-2007 21:39 發表

哦哦…唔該晒你啊~~
you're welcome!
目標太多
彈藥太少

p226 for navy~
Never Forget

馬記靜係有出M92F and P226

兩支都ok嗎???邊支比較好???(耐用等)

引用:
原帖由 sotherefor 於 4-4-2007 22:03 發表
馬記靜係有出M92F and P226

兩支都ok嗎???邊支比較好???(耐用等)
重有1911...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 4-4-2007 22:06 發表

重有1911...
咁邊隻好D???

我覺得1911比較好

因為1911個system沿用hicap個system,非常穩定

而且打ipsc都非常正!doubletap簡直係易如反掌...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 4-4-2007 11:30 PM 發表
我覺得1911比較好

因為1911個system沿用hicap個system,非常穩定

而且打ipsc都非常正!doubletap簡直係易如反掌...
1號果日拎左枝1911去打game
同人地係試槍區玩,,,我枝馬記射得仲遠過同埋準過枝vva

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 4-4-2007 23:30 發表
我覺得1911比較好

打ipsc就唔好用馬記1911...相對於5.1/4.3, 1911既blowback真係...慢...
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 4-4-2007 11:36 PM 發表

打ipsc就唔好用馬記1911...相對於5.1/4.3, 1911既blowback真係...慢...
又唔係好覺wor

引用:
原帖由 rYaN 於 4-4-2007 23:37 發表

又唔係好覺wor
快定慢呢d野, 個人意見黎既姐
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

29 12
發新話題