發新話題

電槍用鋰電

請問邊度有 thunderpower 鋰電買,最好多D SIZE, 我想睇

引用:
原帖由 OnOn 於 23-1-2007 19:31 發表

唔知大家有無用過一種圓柱形鋰電, 1250mah 11.1v (15c),
如果打底中力(上彈好快), 我地試過打左一日, 打左3000飛以上,
電池重有電, 相信可打4000飛以上, 今個星期日再打,
試下4000飛重有無電, 因為舊 ...
Thats great news, any pictures if possible? (what brand and where to buy?)

thx

引用:
原帖由 亞龍 於 18-1-2007 03:36 發表
當然........舊電今細,就一定要放o係槍la
到現在我用左三種方法
第一種係裝落ARMS #23
張# 23前手柄當電Box,合大部份有骨及前出線的槍用
但請留意,個# 23係需要用鑼床改位先裝到電架!
is there any space to pul in this battery in Magpul PRS?

引用:
原帖由 OnOn 於 23-1-2007 20:17 發表
AKS 唔使改位都可以放到.
波箱頂!!![heart]

波箱頂

唔係重有邊度?

sorry

條電係1300mah.

其實都想8一下
如果呢.......11.1v......1200mah......但係得12c..........
會唔會好快玩完....or好快feel到慢呢??
因為小弟係未識前就去學人買左...
so唔識想問問

回覆 #31 spec.ops. 的帖子

anybody help me?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 31-1-2007 00:55 發表
anybody help me?
油麻地 偉'羔'模型

引用:

唔知大家有無用過一種圓柱形鋰電, 1250mah 11.1v (15c),
如果打底中力(上彈好快), 我地試過打左一日, 打左3000飛以上,
係香港仔見過, size 係 8.4 mini 電咁上下, 但就係10.8v, (冇錯, 係每舊3.6V,X3).

引用:
原帖由 OnOn 於 25-1-2007 10:13 發表
唔係重有邊度?
牌子係唔係scar?

引用:

有冇相look look?
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 felixcat 於 31-1-2007 01:05 發表

油麻地 偉'羔'模型
THX,星期六出去睇

[quote]原帖由 spec.ops. 於 1-2-2007 23:44 發表

THX,星期六出去睇

請問電除左thunder power外,.仲有邊隻用得過??我想用11.1v,最好$250以下,想放得入p90內....
另外差機邊度多選擇同較平呢?
thanks!

發新話題